Nejvetsi sranda je ze me ukazal cca 26% zivotnosti disku. Rekl bych ze by to i mohlo odpovidat, uz toho ma dost nalitano Asi bych mel zacit shanet novy disk. Jeste je otazka jak duveryhodny ten program je
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
bajecnej software ukazalo mi to 76%, ze je to excellent a taky ze mam kapacitu 472GB (oproti 20GB) no nic splest se muze kazdy jo a taky mi to zhroutilo pocitac, dekuju tip za krasnej software az budes mit dalsi nejakou casovanou bombu nezapomen o ni napsat
nitros píše:bajecnej software ukazalo mi to 76%, ze je to excellent a taky ze mam kapacitu 472GB (oproti 20GB) no nic splest se muze kazdy jo a taky mi to zhroutilo pocitac, dekuju tip za krasnej software az budes mit dalsi nejakou casovanou bombu nezapomen o ni napsat
No to bude nejspíš tím, že to ten disk musí podporovat ..... n?co se mi plete, že se jedná o technologii Smart signalling Interface /monitorování stavu disku/
nitros píše:bajecnej software ukazalo mi to 76%, ze je to excellent a taky ze mam kapacitu 472GB (oproti 20GB) no nic splest se muze kazdy jo a taky mi to zhroutilo pocitac, dekuju tip za krasnej software az budes mit dalsi nejakou casovanou bombu nezapomen o ni napsat
Sorry Vzdyt to znas vzdycky se najde nekdo komu nejaky primitivni software zablokuje cely pocitac. Bohuzel to ted vyslo na tebe.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche