Nemá náhodou někdo silenbloky na přední stabilizátor.Nevim jestli to formuluju dobře,jestli ne tak se omlouvám předem .Sou to 2 menší silenbloky.Spíš kdyby někdo měl nové za dobrou cenu.Sou to ty č.2 myslim. Díky
Přílohy
nissan200sx.gif (16.57 KiB) Zobrazeno 3377 x
200sx S13 r.90 modrá metal
SR20DET.......
, GT2560 + opletené hadice,nerez elbow, nová Lambda Bosch, komplet 3˝ vejfuk+koncák vlastní návrh, dural řemenice,filtr Green, bow kopie Blitz, OCT,MBC bidrin, tvrdé silenbloky motoru,driftworks silenblok převodovky, jednodílnej kardan, VLSD, Koni tlumiče + H&R pružiny, megan racing tension rods, komplet repas náprav modrý komaxit + stabiky v červené,vše polyurethan, kola 18´ chrom, rozpěry přední a zadní, budíky VDO teplota + tlak oleje, BSR tlak turba,volant GP,sedačka OMP TRS+ FIA,sparco 4bod, G-tech pro94
Já bych měl. ale co jsem se dozvěděl tak jsou na 240sx a ten má prej větší průměr. nevím o kolik. Vůbec jsem je nerozdělával. Tak to zjisti jestli by se ti hodily a kdyžtak se domluvíme.
I love "Turbo"
Black S13 250sx (future drift car)
Black(Grey) S13 SOLD
jetoboy píše:mam facelift nárazník a dělené opěrky hlavy.rv. 90.Na kolik by asi vyšli ty siláče?Zvažoval bych u tebe celou repasy náprav,ale ted nejsou prachy.
ty silace ti poslu za postovny a pak kdys se na sraze nekde sejdem mi koupis kofolu