Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
Zase další žblept pana oficíra Bílka ... a jak asi zabezpečí že se tomu zabavenému Bávu nebo MB za 2 mega nic nestane aby je majitel nemohl žalovat ...nijak nemaj na to prostředky parkoviště atd ...takže budou zase zabavovat jen starý šumky s kterýma budou mít jenom práci atd... prostě další geniální populistický nápad ktery v praxi težko bude fungovat
zakladom je nedavat vodicak v autoskole kazdemu.... pokial dostane z autoskoly vodicak aj taka koza ako som mal ja na kurze (v zaverecnej jazde pesla do protismeru skoro pod nakladak...) tak ta nehodovost sa nikdy neznizi. a kazdy sam velmi dobre vie aky chuji jazdia v nasich republikach... minule si letim po vypadovke (sice ne moc pomali cca 170) ale nikoho som neohrozoval vse bolo v poradku este som sa aj nudil az do chvyle kym som nezbadal neosvetlene auto pri krajnici (to som pre istotu trocha dal nohu z plynu lebo nevies co mozes cakat) a vida picenka sa bez smerovky vrhla mne do drahy!!!.... len tak tak ze som ten moj reflex ukorigoval...
toto je moj nazor... a dalsia vec su fizli... to je zvlast kategoria...
S 12 Grand Prix Edition (FJ20E) - swap na CA18DETTTT - riesi sa elektrika BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
Tohle se mi též stalo, dvouproudová komunikace, 160 za BMW a najednou před BMW vletělo auto z vedlejší, bez směrovky a bez světel, přitom jsme jeli v levém, načež pravý byl volný!! Jen tak tak jsme to oba dobrzdili.
mauglie píše:Tohle se mi též stalo, dvouproudová komunikace, 160 za BMW a najednou před BMW vletělo auto z vedlejší, bez směrovky a bez světel, přitom jsme jeli v levém, načež pravý byl volný!! Jen tak tak jsme to oba dobrzdili.
no ppc! tak presne vies co vravim...
S 12 Grand Prix Edition (FJ20E) - swap na CA18DETTTT - riesi sa elektrika BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
Foxone píše:zakladom je nedavat vodicak v autoskole kazdemu.... pokial dostane z autoskoly vodicak aj taka koza ako som mal ja na kurze (v zaverecnej jazde pesla do protismeru skoro pod nakladak...) tak ta nehodovost sa nikdy neznizi. a kazdy sam velmi dobre vie aky chuji jazdia v nasich republikach... minule si letim po vypadovke (sice ne moc pomali cca 170) ale nikoho som neohrozoval vse bolo v poradku este som sa aj nudil az do chvyle kym som nezbadal neosvetlene auto pri krajnici (to som pre istotu trocha dal nohu z plynu lebo nevies co mozes cakat) a vida picenka sa bez smerovky vrhla mne do drahy!!!.... len tak tak ze som ten moj reflex ukorigoval...
toto je moj nazor... a dalsia vec su fizli... to je zvlast kategoria...
ked sme pri tom nikto nejazdi ako boh ale nesuhlasim s tebou ze je to vina autoskol - ano viem otom ze vodicaky sa daju kupit... to je chyba ale kolko vodicov je takych ze v autoskole jazdia slusne a ked su kupia auto alebo ocinko im kupi drahe autocko tak tomu vyjebu a niekoho zabiju alebo seba?? je plno takych chujov - nevravim aj ja jazdim rychlo ale tam kde sa da - na vypadovke z BA ked tam ani kurvy nesu... tak aby sa nic nemohlo stat. Zhrnutie - autoskoly niesu na vine - chyba je v policajtoch a majiteloch autoskol (ktori pomahaju pri kupe vodicaku) ale najvacsia chyba je vo VODICOCH - ktori sa precenia a vsetci vieme ako to konci.