Dnes jsem mluvil s majitelem červenýho 200SX S13 - prodává ho za 20 000 ! Ale je z Plzně ! A to mám daleko ! Tak se chci zeptat jestli někdo neni třeba z Plzně že by to okouknul ? Řikal mi že je třeba přetěsnit motor , vyvařit někde pod řidičovym zrcátkem dveře a někde lem blatníku čico a že vypadává 5. rychlsotní stupeň ! Ale za 20 když mám asi doma jeden motor navíc ? No dám sem nějaký fotky ! Mám ho jakoby zamluvený - pokud se mu někdo ozve tak nejdřív se se mnou má spojit a domluvit jestli ho chci nebo ne ! Taže pokud máte někdo zájem tak do řady
JEŠTĚ TEDA JESTLI JE NĚKDO OD PLZNĚ ŽE BY MNĚ TO OKOUKNUL ! NĚKDO FÉROVEJ A SCHOPNEJ ( jestli tady někdo takovej je - ale věřim že jo )
Takže je třeba přetěsnit motor ( všechno k tomu prej dá ) je to nějakej 40-ti letej chlap kterej má jiný starosti doma s rodinou ( dítě v pubertě ) je třeba trochu vyvařit práh , a vylejzá lak pod zrcátkem a vypadává pětka ! Fotky co mi posílal ještě dneska večer sem někdy dám až se budu nudit ! Jinak co mi po telefonu vyzdvihoval - snížený , kola , křídlo ! Značky v tepozitu ! prej k tomu má nějaký belgický nebo co - ale je to na českejch papírech - aspoň tak jsem to pochopil ! No jsem domluvenej že s nim budu jednat ! Pokud usoudim že ho nechci tak jsem řikal že mu kupce seženu - že by neměl bejt problém !
Kytt píše:Tak až dojednáš a pokud nevemeš tak jsem první . Ale asi by muse být velký důvod proč nebrat co?
Uvidíme - po meilu jednám s manželkou a po telefonu se zdál majitel v pohodě ! a přišlo mi že se ke mně choval férově ! Všechno mi hned vysvětloval co je tam špatně apod.... takže se zdá bejt fine ( slíbil mi že kdyby se někdo ozval že ho chce tak se nejdřív dohodne se mnou ! Uvidim řešim nějaký podrobnosti !