Tak sem po dluhy dobe jednou prmejslel a napadla me zajimava blbost
Co kdyz nasadim na blok stary oil cerpadlo a vanu, naleju do ni milit a nakym bazmekem roztocim cerpadlo pak treba vrtackou nebo tak? De mi o to abych poradne proplach kanalky a proudem cistice by to nemuselo bejt k zahozeni ne? takovou nadobu abych do ni celej blok hodil (a tolik militu) nemam
Otazka je jestli cerpadlo bude shopne čerpat tak řídkou kapalinu...jestli ano tak by z toho mohl bejt pekne Militotrysk pokud nebudes mit nasazenou hlavu atd
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
MYSAK píše:prave ten milit neni uplne tak ridkej. militotrysk bych samozrejme eliminoval nakejma spuntama
Nechcem vam sem moc kecat, (zajimavy nazov militotyisk) ale ako vycistis potom ostatne kanaliky, ked ich zapchas?? Takto vycistis iba nejaky hlavny olejovy kanal ne?
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
ucpat sem myslel akoratty co vedou do hlavy. jinak pres vrch bloku nakej kryt yb o necakalo vsude mozne. jasny ze kdybych vsechny ucpal tak si nepomuzu
MYSAK píše:ucpat sem myslel akoratty co vedou do hlavy. jinak pres vrch bloku nakej kryt yb o necakalo vsude mozne. jasny ze kdybych vsechny ucpal tak si nepomuzu
Nemyslel som vsetky. :-) to by ti potom nepomohlo zadne cerpadlo. Ale zakryt to proste zhora, aby si nezasral secko. Inak neslo by to vypieskovat?? Neviem co by to ale spravilo, a ako by potom vypadal ostatok motora. :-)
Yamaha Raptor 700
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
MYSAK píše:piskovat ne. pak to poradne nevycistis a neco ti vlitne kam nema..a muzes delat GO znova
Hmm dobre. ja som sa len pytal. :-) aspon viem, co nemam robit. :-) Ked si raz mozno mbudem robit GO ja. :-)
Yamaha Raptor 700
tyhle stetky mam coz o to ale jak rikam. nemam takovou nadobu a tolik militu. neco uz sem tam kdejakejma stetkama stoural ale do tech kanalku se vsude nedostanu
Mam něco lepšího než Milit je to D9 od JohnsonDiversei používá se to v kuchyních a funguje vybordelene. Dodávaj to v kanystrech 5L a neničí to povrch aníi po jednom dnu namočení.