ještě ne a ani mě zastavárna nenapadla, teď musíme vymyslet nějakou drobnou pastičku kdyby se vrátili... zbylo tam ještě dost drahejch věcí
sme taková malá ulička skoro nikdo ani neví že tu nějaká je, ale hodněkrát tu byly problemy, do CRX se mi vloupali 4x za dva měsíce a snažili se mi ukrást sportovní sedačku od tej doby co mám magicar vpoho, ale honza ho nemá
Tak jich pár obejděte pokud po tom vysloveně nešli tak jí najdete.
Já kůli vracejícím se vandalům hlídám každý pátek a sobotu známému dům docela otrava a je to dlouhé ale potřeba už jsme měli štěstí. Ale jestli tam dost drahých věci nechali tak to asi nevědi jakou mají cenu a ani co to zvali a pak se jen tak nevrátí no hodně štěstí. když na něco narazím dám vědět.
červená S13 91r.v ale volant pravá:) a atomat.ted se cpe ven automat a pak se bude řešit řízení,jinak čekam na FMIC,WALBRO.vstřiky 460 a STAGE 1
dříve s12 18T ,s12GT a S13 s KO motorem
Kua, ty lidi jsou ale svině! Středověk! Useknout ruku. Jen dost pochybuju ze takle sofistykovanej hardware pujde nekam do zastavarny, je jich tu strasne malo a ten lupic by musel bejt naprostej idiot kdyby to tam odnesl.
Toje proste pech že nemate garaž a i kdybyste ji meli tak ji nebudete mit na 4 auta že to je proste riziko.ALe jestli ho chytneš tak sem mu pomsti naxichtu že nato nikdy nezapomene
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
notaak decka...krade se leta a krade se furt...chapu ze to omrzi...ale tyhle hlasky typu "ukazu mu", "dostat ho do rukou", "nezapomeneme mu to", atd...jsou zcela zbytecny az detinske...bych se fakt rad podival kdo by co s tim dotycnym...coz bude nejspis sjetej jak jarni snih ze svahu...delal...
Gerox píše:notaak decka...krade se leta a krade se furt...chapu ze to omrzi...ale tyhle hlasky typu "ukazu mu", "dostat ho do rukou", "nezapomeneme mu to", atd...jsou zcela zbytecny az detinske...bych se fakt rad podival kdo by co s tim dotycnym...coz bude nejspis sjetej jak jarni snih ze svahu...delal...
nic ve zlym...samozrejme...
ciste teoreticky: bere se jako kradez, kdyz si vezmes zpatky to , co ti nekdo ukradl?