Tak po prehlednuti par videi z tymato malima hrackama mna to zacina zaujimat ale potreboval bych poradit od nekoho kdo s tym ma nejaku skusenost,nechcem do teho zbytecne vrazat prachy pro to hledam co najlacnejsi a co najlepsi,pripadne poradte e-shopy, na co mam hledet pri kupovani atd.....
Jak vam sedi toto?Nissana nemaju
kdyz z normalniho RC auticka sundas gumy,nechas jen plastovy rafky,tak s tim zadriftujes rikal to kamos. tyhle auticka asi nebudou nic moc ty do 1000 kc...
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
nNa tvojom mieste by som zobral elektromotor,nie benzin na www.rc-models-cz ,videl som tam modely aj okolo 6000. Asu aj videa ako drtia. Naprikad ta AE86 alebo RX7. Mne sa doma valaju asi 3 auta setko najviac za 2000 a pohral som sa tyzden :-D
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
pro zacatek by sem chcel elektromotor,jak sem uz psal ide mi len o srandu,chcem si to len skusit ci ma to bude bavit,ked ma to bavit bude klidne casem obietuju i vice penez do teho
inak kukam ze nejsem sam medzi vama koho to zaujima :-D
tohle driftování bude levnější a i úpravy a hlavně si zajezdím i v práci a ne asi sám vždycky jsem si chtěl postavit vlastní (ale s vlastním spalovacím motorem) tak budu mít z čeho kopírovat. a příbuzenstvo už nemusí přemýšlet co mi k vánocům, takže spokojeni všichni :-D dostanu na to přidáno a zítra už jen .......
To by asi neprošlo já na to jak jsem psal dostanu jen přidáno většinu si hradím sám nemůžu po nich chtít moc to nejde ale když budeš hodný a sejdeme se na nějakém srazu tak ti to i půjčím že jsi to ty :-D tohle se bude brát sebou to by jinak nešlo