Jsem se snazil zmerit akceleraci z 0-100 a vypada to ze to bylo pod 5 sekund
Čí pak to je
Ze by Blázen?
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
blázen píše:to BYLO moje 200sx, dnes si ho odvezl nový majitel.. byla to rovinka na 15" ALu ,už ted je mi smutno
aspon vydet ze ten nik nemas nadarmo ale hadam sa ti podary casom urobit lepsiu krasavicu ...
jednou si ho postavím ale už sevším sakumprásk.. na jaro budu koukat do DE, jak uvidím KO krasavce, jede se pro něj,.. raděj bych opustil svoji ženskou a chlast,než tohle auto.. už ted mi chybí..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
blázen píše:
jednou si ho postavím ale už sevším sakumprásk.. na jaro budu koukat do DE, jak uvidím KO krasavce, jede se pro něj,.. raděj bych opustil svoji ženskou a chlast,než tohle auto.. už ted mi chybí..
jojo já cca před 2 rokama svoje ne uplně hotový dvoukilo, s kerym sem se nekonečně trápil a sral, ale když zrovna bylo oukej měl sem z toho radost... kvůli ženský prodal...
a letos na jaře sem udělal vše pro to abych si ho zase koupil... a ironie je to že krátce po koupi sem se s tou ženskou rozešel
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ