Napred kotouc, tedka motor. Ty tem autum teda davas. Jak malemu tak velkemu.
BTW Nemeli by jste tip na levnej obchod se silikonovejma hadicema? Idealne asi v metrazi. Cinani dali do IC kitu blbej prumer a bezna delka spojky 7cm je taky malo.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!! (O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O) Nippon Sangyo 200SX RS133
Některý lidi sou fakt vyloženě prasata... nalakovat měkkou gumu či co to je tvrdým lakem aby zakryl prasklinu přes půlku zrcátka, to je fakt prasečina.. Ne ten lak to vážně neudržel pohromadě a nečekaně v mrazu se ta prasklina sama otevřela. teď sem dobrousil jedno zrcátko a mám toho akorát tak plný zuby. Když už se prosím vás budete snažit zakrejt nějakou chujovinu, tak to udělejte pořádně
DragonART píše:Některý lidi sou fakt vyloženě prasata... nalakovat měkkou gumu či co to je tvrdým lakem aby zakryl prasklinu přes půlku zrcátka, to je fakt prasečina.. Ne ten lak to vážně neudržel pohromadě a nečekaně v mrazu se ta prasklina sama otevřela. teď sem dobrousil jedno zrcátko a mám toho akorát tak plný zuby. Když už se prosím vás budete snažit zakrejt nějakou chujovinu, tak to udělejte pořádně
V pohode ja proc mi blbne radio furt. A minule ho vytahnu a zacnu rozmotavat kabely co tam nekdo delal kdysi handsfree tak jsem se nestacil divit jenom zamotany kabliky ... A radio kostrilo pres antenu
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut. Levné autodíly
hele vpohode ja dnes nadaval do curaku dalsi prevodovka a neslo povolit vypoustak bouchacka tlak 10 baru a nic ani to sni nehlo tak jsem ten hlinik nahral a nic nakonec sem na ni navaril 20 sroub 1,5m paku a poklepy kladivkem na sroub a povolilo to