Peca píše:Jinak byl to eventful day co se týče poruch, já motor, buky řemen, jagy upadlý kolo, keni co ty, technika vydržela?
no domov som dosiel ale nejaka ujma tam asi je, ponevac mi pri booste zacalo nieco skriekat takze bud tesnenie zvody-turbo alebo nieco horsie s turbom. boost leak to asi nebude, ten znie inac.
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy 1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
ale ale, to jsou věci, slabá místa byla odhalena ....Bukyho drsnej nájezd byl evidentně prost korunovace hřbitovním kvítím, páč by si s náma asi nepsal ...Fizz vítej v klubu "Pod tři minuty"
Tak ten nájazd bol fakt hardcore,skoro som sa pos....
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
myslel sem si že ty sedačky jsou ok, ale po pár kolečkách v Mostě, a to i když sem nejel nijak rychle, mě to vyvedlo okamžitě z omylu celou dobu sem měl pocit že si vystoupím nebo přesednu ke spolujezdci, takže ty sedačky v SX se jako sportovní fakt jen tvářej
Sedačka je hodně nutná věc....je přeci jen příjmený když se človek muže soustředit na řízení a ne na to čeho by se přidržel v následující zatáčce....fkt instalace sedačky byla pro mě přesednutí na uplně nový vůz
Peca píše:Jinak byl to eventful day co se týče poruch, já motor, buky řemen, jagy upadlý kolo, keni co ty, technika vydržela?
To je zpetne vtipna situace, ale v tu chvili jsem se moc nesmal, kdyz jsem nevedel, co vse upadlo. Nastesti skody minimalni a do priste uz budou srouby v kosi a nahrazeny kombinaci steft + matice. S KO zad. tlumicema zajety 3 kola (2.47, 2.47, 2.48), nez nastala inkriminovana situace. Kazdopadne vcera prisla Protlumovaci hracka, takze se udela agresivnejsi geometrie a par dalsich drobnych upgradu a priste atak na 2.40 a min... a nebo konecne dodelat tu japonskou popelnici a zkusit 2.30