Nedavno sem taky travil tyden v praze na VLtavske ulici je nekdo tu pobliž?
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Ale je pravda že ve služebáku mám basebalku - ale od kolegy kterej ji tam má a po tý době co občas jezdim prahou si pořídim taky do auta nějakou hračku na případnou obranu
Nahodou dobry ale nevim jak to bylo od začatku ale nekdo mi rozbyt okno tak ho zabiju.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Lol pekne stim taxikarem taky bych mu rozmlatil okno takle mi bouchnout do auta me do primci bouchl cigan a taky jsem na nej vytahl trhak na povolovani .
Ale stejne byl ten typek s klackem posranejsi nez typek z boxerem ,ale asi bych taky byl trosku hovado taxikar.
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut. Levné autodíly
Svobda píše:Lol pekne stim taxikarem taky bych mu rozmlatil okno takle mi bouchnout do auta me do primci bouchl cigan a taky jsem na nej vytahl trhak na povolovani .
Ale stejne byl ten typek s klackem posranejsi nez typek z boxerem ,ale asi bych taky byl trosku hovado taxikar.
Jo ty vole fakt to je mec kdyz jsem si to dal na celou stranku . A prve jsem si taky nevsiml ze i tomu medaku vysipal on oknou jsem myslel prve ze mu dal do kastle.
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut. Levné autodíly
Jojo má meč - nejspíš exculiber
Proto jsem se rozhod že budu něco vozit - když vidim co lidi vozej - Druhej služebák je vybavenej teleskopákem , vojenskou lopatou a nožem :-) Když vidim co lidi vozej tak jsem za to rád - ale lidi co znám vozej i jiný věci ...