ie je
Kentoya píše:já nechápu jak můžeš psát do zamčeného to za prvé a za druhé co máš v hlavě když napíšu že je to zbytečné z jednotky ždímat, protože je pomalá
raddy jednoduchá odpověd když je něco zbytečné znamená to že to snad nejde, nebo to znamená že jsi nám opět ukázal jak umíš číst
řekl bych že jsem tě ve čtení po třetí uzemnil a stále budeš třepat nesmysly
komu není rady tomu není pomoci i kdyby to byl raddy a seděl tady do noci
ad peca podívej se do zprávy moderátorů, já to zamčel, raddy odemčel a stále sem píše přestože je to zamčené, tudíž mu nějaké pravomoci zůstaly
to co ty nechapes, je mne srdecne jedno, zcasti preto ze je toho velmi vela, specialne co sa tyka ecu, tam nechapes vobec nic. seriova ecu nie je pomala na vykony nad 300k a ty pises nezmysli namiesto toho aby si vsetkym ukazal ako tomu rozumies a zdovodnil svoje uzasne tvrdenia o ECU. stale nic, len pises kokotiny. podme, vysvetli to vsetkym, ako to je s tou ecu, pre co je pomala, aky je vztah medziu rychlostou seriovej ecu a vykonom nad 300k?
Mas v hlave nasrate az po vrch, ak tvrdis ze je zbytocne seriovu ecu zdimat, pretoze sa nic nezdime, ty expert a to ze si ma uzemnil, ze ve cteni sem te po treti uzmenil, to je supot, stale sa budis s mokrym rozkrokom? no tak ma uzemni argumentami o pomalej ecu, podme fesak........no ako myslis, to pieskovisko na tebe naozaj zanechalo stopy. Jediny kdo tu trepe nezmysli si ty, alebo obhaj svoje tvrdenia....ale ja viem ze to neurobis z jednoducheho dovodu, ty ziadny argument nemas, pretoze celu hlupost o pomalej seriovej ecu si si vytiahol z riti. ale ziadny strach, kedykolvek zase napises nejaku podobnu hlupost, ktoru budes vyhlasovat za realny fakt, skoncis v rovnakych srackach ako teraz, alebo aj v horsich, zalezi to len od tvojej tvrdohlavosti. je lahke robit frajera a pisat nezmysli pred novacikom, ale ziadny strach, ja viem co na teba zabera...staci pytat argumenty a dokazy a hned sa ukaze kdo keca....si na smiech kazdemu, kdo aspon trochu chape zakladne principy prace ecu a ti ludia, ktori tu maju na seriovych ecu vykony nad 300k sa z teba musia snad aj valat po zemi od smiechu. pozri sa do zrkadla a pomaly a zretelne vyslov: seriova ecu je nad 300k pomala a nema zmysel ju zdimat a ja tomu bezvyhradne verim. mas to? tak prave sa pozeras na kompletneho kokota. (kokot nie je nadavka ale medicinsky vyraz pre uroven dusevnej zaostalosti. Odporucam precitat si knizku Dost bylo kokotu od MUDr. Xaviera Crementa, je urcena na pomoc samotnym kokotom). Ozaj, co keby si nieco napisal chlapcom od 300zx z31 na ich forum, oni na seriovej ecu z 80tych rokov robia na 400m casy pod 10s a vykony nad 500k na kolesach...urcite sa im tvoje rady ohladom vhodnosti a pomalosti ecu velmi hodia.
SERIOVA ECU NIE JE POMALA A NEVHODNA PRE VYKONY NAD 300k, ANI NAD 350k ANI NAD 400k A KENTOYA TU SIRI BLUDY A HLUPOSTI KTORE ANI NEDOKAZE OBHAJIT.
VYZYVAM VEREJNE KENTOYU, ABY DOKAZAL A OBHLAJIL SVOJE TVRDENIE ZE SERIOVA ECU JE POMALA NA VYKONY NAD 300k A JE ZBYTOCNE JU ZMYKAT. CHCEM VYSVETLENIE PRECO JE TO TAK, CHCEM DOKAZ ZE JE TO TAK. A CHCU HO URCITE AJ INI, KTORY MAJU, PRIPADNE SA CHYSTAJU MAT NA SERIOVEJ ECU VYKON VYSSI AKO 300k.