Prave ze ten motor vydrzi 20-30tkm at ma tolik nebo tolik koni... Tak je lepsi to mit nakrmeny... Mluvim tady o uzivani si auta... Ne jezdenim s nim do prace.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
mi ta s13 nepřijde jako dobrý džob.. při dnešním kurzu je její cena s koly 46000kč. Stav gum neznámý. Nové nebudou - po sezoně... do balystoku řekněme z brna to je na otočku 1540km.. což je jedním autem tam a dvěma zpět nebo podval.. cena za cestu 5-10tis.. kde je dálniční známka v PL, přepis a přihlášení tady.. 10 v poho.. a máš ji za 66 možná 70 a to nevíš pro co jedeš. co pod těmi plasty najdeš. Píše že je kastle na vyvaření - podběhy,pravy atd. Do toho bych nešel. Nakonec píše že je to spíš možnost na zimní večery... takže vyhodíš 70 a máš nejistý motor a shnilou kastli. To je dobrej kup.. to se oplatí tam koupit něco jiného.
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Audi A4 Avant 3.0TDI 171kw Quattro-Daily car
Audi A3 Sportback 2.0TDI 125kw-Daily car Nissan 200sx 2.5Turbo 1JZGTE VVTi-Drift car
GO motorů CA,SR,RB,JZ,EJ . . . DOOR FORWARD LIBEREC DRIFT TEAM BURGproduction
Tak ten je krásnej :-)
Jsem zvědavej kdo tady napíše že kdyby byl v bílý tak by ho bral hned …
Jen mohl prodávající ještě napsat km - to je u těhle docela důležitý
Taky se mi to zda fake uz jsem posilal sms s emailem a odpoved zadna ale jestli se ozve jdu dotoh.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ