Nebojte sa mal som to na plane. Dam konecny sumar. Podla mna konecne by sa to mohlo rozhybat TAMO. 25.8.06 sem doplnim celkovy sumar.Tak si to prosim potom skontrolujte. Vdaka. A este nieco.PObavme sa o sposobe uhrady. Neviem ci sa Vam to bude pozdavat ale bol by som pre to aby ste mi poslali sumu na ucet. Viete ak by mi ostalo 20 triciek po 203 je to 4 litre.A to preto neurobim. Chapte ma trosku.
A este nieco doplnam ceny na mikiny a ciapky.
MIKINA - nejaka americka znacka ktoru najviac pouzivaju a dlho vydrzi.To je hlavne. 500 SK+ 51 sk potlac. Je to mikina bez zipsu ku krku a patentom na rukavoch. CIAPKA - sest dielna so sendvicovym siltom, celotextilna 90 SK + 45 sk vysivanie .Je to kombinacia cierna + biela/cervena/.Dal som navrh na logo.Bude vpredu to co na triku a vzadu nad upinanim bude web adresa.Moze to niekto hodit na elektronicku podobu????
A este k trickam.Mozme mat trika Slazenger ale budu drahsie o par korun.Ste za??????
A este nieco.Kto mi uz konecne posle tu elektronicku formu potlace na trika?????Prosim.
Zatial vsetko.Podrobnosti a pripomienky priebezne na fore + mail+ mobil.
mno tak ja nevim v cem je problem
tohle se mi vratilo
Hi. This is the qmail-send program at smtp.seznam.cz.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
Tak ten přízpěvek s tou váhou byl dobrej-Proto mám asi to nejslabší auto na fóru mám totiž jen 73KG!!!!!!
Bral bych 1xčerné,1xčervené-obě s bílym potiskem.Velikost S.