Problém s chipem

blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s chipem

Příspěvek od blázen »

nevidím to tak černě jako ty..jednotka a chip stojí málo, dycky se dá domluvit,já osobně poskytuju na prodané ECU a chipy,když se ke mě nějaký dostane záruku
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Woyta
user

Příspěvek od Woyta »

Nemuze byt problem jednodussi? Treba spatne zastrcenej konektor jednotky?
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)

On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Jebass
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jebass »

Jak vidíš mauglie není asi nazoru se zarukou,a woyta:nejsem debil abych to zastrčil špatně.tu jednotku jsem tam strkal 5X a až když jsem to rozdělal tak jsem zjistil tu přepalenou cestu.takže si přečti celý téma jak tohle probíhalo.
Jebass 200sx r.v. 90,CA18DET t28 FMIC Avia,hříbek,Walbro,BOV HKS,atlerativní FPR,Japspeed Výfuk decat 3´´,Chip Stage 1,Svíčky BCPR7ES-11,novy motor by KENTOYA Ca16 vačka kov pod palici,hadice na turbo,siláče převodovky Apex myslím.new rozvody a spojka.
,Prothane total kit,
mauglie
user

Příspěvek od mauglie »

Hm, dát na něco záruku není problém, ale když se v tom vrtáš, to už problém je. Celkový stav ECU byl normální, fotku chipu jsem udělal především proto, abys nemusel mít obavy, že v ní bude sériový čip.

Navíc, na rozdíl od blázna, ECU byla v mém autě a jezdil jsem s ní, on dává záruku proto, že si není 100% jistý stavem a funkčností. Netvrdím, že vždy, ale většinou ano.
Odpovědět