pred dvom a mesiacmi mi prislo na ucet 100€ huraaaaa
stym ze dalsi mesiac posle dalsie a nasledne dalsie
ked som mu asi 100000x volal ci pisal sms tak odpisal ze nema a ze je na dovolenke
a potom sa mi ozval ze zhana turbo ci neviem nieco vybavit.zohnal som v Brnea on nato "ze ked pojde do Brna ze sa umna stavi a ze sa vyrovname"
tak som mu tam jedno na moje meno zajdnal cena 707€ gt28rs
On si tam skocil sam povedal meno a ked som mu volal ze kde je tak povedal ze doma ze namna zabudol a ze dakuje za turbo.
ze sa nadruhy den stretneme v Piestanoch na drifte ze tam mi da ostatne € (200)
Samozrejme ze na druhy den nezdvihal mobil
a ked som sa snim asi po dvoch tyzdnoch skontaktoval tak povedal ze mi nic neda lebo ze som ho s Kentoyom spravili o peniaze
Ked som kupil odtahovku napisal som to na forum a medzi recou som to kazdemu spomenul svoje sluzby. nemu sa ten den ako sme spolu volali a ja som mu to spomenul pokazilo auto.
AKentoya mu povedal ze ked to do vikendu dovez ze mu to "udela" mal mat prasknute (kovove)tesneni pod hlavou.
a on si dal do suvislosti ze som sa s Kentoyom dohodol aby mu zavolal a jato viezol na odtahovke a tym sme ho spravili o peniaze ked som najazdil viac ako 500km a vypital si 300€ (s poplatkama a v avii)
ze ostatne peniaze mi ma dat kentoya lebo ho oklamal ze auto zacne cez vikend robit. Kentoya to rozobral a zistil ze motor je nasrot lebo panecek mu fukol 1,7baru na sprint.
Viem ze mnoho ludi na tomto fore ma svoje muchy. ale urcite tu nikto tak skarede neoje....