sosovky pouzivam, a nenadavam. Vela ludia ani nevie ze bez nich som slepy ako patron. Dokonca ocna mi dala potvrdenie na vodicak bez okuliarov.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
Vitej v klubu Ja mam namereno -0.15 dioptrie, ale ostrim na h...o, pry je to unava oci a na to nic neni... Prectu text na 5m i na 50 cm, ale ta zmena ostreni z 50 cm na 5 m mi trva asi tejden...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
doublejay píše:Vitej v klubu Ja mam namereno -0.15 dioptrie, ale ostrim na h...o, pry je to unava oci a na to nic neni... Prectu text na 5m i na 50 cm, ale ta zmena ostreni z 50 cm na 5 m mi trva asi tejden...
Taky mam vprdeli očí Soustavně suché a pálející oči. Jestli Vás někoho pálí oči byť jen třeba z obyč. únavy tak super pomoc je oční sprej TEARS AGAIN http://www.tearsagain.cz
Používal jsem před tím oční kapky ale ty mě akorát štvali protože jsem si stejně vždy kápnul mimo oka a stejně moc nepomáhali ale ten sprej Tears Again je špička.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche