G O sr20de+G25g-dodržení zásad práce
Re: G O sr20de+G25g-dodržení zásad práce
neni odpoved na moji otazku srovnavas kozu s vozem pises ze VE bude lepsi nez DET pokazde je to fwd ci primera se delal rwd ?
jinak na okruh a ci vrch je lepsi rwd a doboru trakci fwd musis v zatackach pomoc obcas ruckou kdyz tady nakusujes ale ne sx kde mas lehkou prdel
takze tet prosim odpoved na otazku proc je lepsi VE nez DET
jinak na okruh a ci vrch je lepsi rwd a doboru trakci fwd musis v zatackach pomoc obcas ruckou kdyz tady nakusujes ale ne sx kde mas lehkou prdel
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Protoze je rychlejsi, spolehlivejsi a levnejsi. A 200koni v atmosfere jede "jinak" nez 200koni v turbu. S tim tahanim rucky to snad nemyslis vazne. Podivej se prosim na nejake vysledky z kopcu a udele jsi obrazek FWD vs RWD sam. Dal to pro me nema smysl rozebirat, zbytecne OT a stejne nikdo SX na vrchy nedotahne...mara_m píše:neni odpoved na moji otazku srovnavas kozu s vozem pises ze VE bude lepsi nez DET pokazde je to fwd ci primera se delal rwd ?
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
atmosfera je rychlejsi jo od kdy preboha ? nechtej abych sem postnul grafy z brdy a vykon prodava auta kroutak vyhrava zavody takze asi tak a vem prudkou zatacku a sem zjedav jak ji projedes s predokolkou rychleji na deily kruhaky jezdim tak ze ji trham prdel pres rucku parkrat drnknu a ver si ci ne takto ho projedu rychleji
a atmosfera ze je rychlejsi atd je joke dnesniho dne
a atmosfera ze je rychlejsi atd je joke dnesniho dne
jeste jagy kolik ¨km mas najeto se zadokolkou co ma motor v zadu ci posunute teziste ? neber v potaz sx a podobne ma to lehkou prdel ale kdyz mu dam motor dozadu tak si predokolka ani neprdne
dale srovnavas dve auta rika ti neco rozvor ?
Promin, jeste jsem nevidel ze by nekdo na okruhu ci kopci jezdil pres rucku, ale rad se zasmeju. Vykon vs kroutak jsi rekl pekne, to jsem ale nepopiral. Porad ti ale unika fakt, ze FWD je efektivnejsi a mnohem jednoduseji se ridi na limitu. RWD je lepsi jen na papire, v teoreticky rovine... aby si toho dosahnul v realu musis mit hodne dobre nachystane auto a byt hodne sikovny za volantem.
Seriove N14 GTi zajede Brno za cca 2,45min. Kolik koni musi mit SX aby zajelo to same? O 100koni vic? A k tomu podvozek, velke brzdy, pneu,...
Je evidentni, ze jsi jeste nejel v dobre predokolce. Ja se zadokolkama nejezdim, pro me je rychlejsi FWD (pozor, nebavime se o tom, co je prirozenejsi pohon a co je vetsi zabava). Rad pockam, az se nekdo konecne ukaze na kopci ci okruhu krome Pecy. A netahej prosim posunovani motoru, bavime se o seriovych autech...
http://www.autickar.cz/2012/01/valka-ko ... patne-ano/
Seriove N14 GTi zajede Brno za cca 2,45min. Kolik koni musi mit SX aby zajelo to same? O 100koni vic? A k tomu podvozek, velke brzdy, pneu,...
Je evidentni, ze jsi jeste nejel v dobre predokolce. Ja se zadokolkama nejezdim, pro me je rychlejsi FWD (pozor, nebavime se o tom, co je prirozenejsi pohon a co je vetsi zabava). Rad pockam, az se nekdo konecne ukaze na kopci ci okruhu krome Pecy. A netahej prosim posunovani motoru, bavime se o seriovych autech...
http://www.autickar.cz/2012/01/valka-ko ... patne-ano/
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
zaprve uz asi nevis kudy kam na vrchu sem videl uz doskrat ze si pomahaj ruckou zadruhe kdo se tady bavi o serii a srovnavas blba auta tak to uz pochop sx ma lehkou prdel proto potrebujes vetsi vykon lepsi gumy atd a ze predokolka je rychlejsi predokolka s vysokym vykonem je na picu a jeste jedna co je lepsi vahu tahnout nebo tlaci ehm ? hlavne srovnavas auta co ma o 0,5 m kratsi rozvor docela klicova vec ale pokud ces srovnavat az dostavime s12ku co bude kratsi rozvorem atd tak si muzes porovnat sily
jezdim jinak civicem 6 gen
jeste dodam nerikal jsem ze pred zatackou zatahnes rucku a celou ji projedes ruckou ale v zatacce si jen brknes na okruhu se to nedela tam nemas tak ostre zatacky ale u vrchu ano a ano videj jsem to setrenice pritel jezdi vrchy uz par desitek let
a posledni vec co sem napisu je to kdyz ces porovnavat fwd a rwd tak ok ale porovnavej to tak aby meli stejne podminky to jest motor ulozen nad ci u hnane napravy kdyz si vezmnu MR2 nebo NSX tak si predokolkou ani neuseres
Já už s FWDneumím,od 18,ti jezdím jen se zadokolama a občas tedy s felicií,ale to je pro mě pohřeb..
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
s FWD se jezdí snadněji.. viz peca to sám psal 100x ..ale po stránce zábavy je to hnůj. Silný FWD bych nechtěl.. třeba ten focus s těma 305hp mě hodně překvapil.. ale i přesto bych raději jezdil s RWD..
k těm motorům..šel byhc do VE+T
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
blázen píše:s FWD se jezdí snadněji.. viz peca to sám psal 100x ..ale po stránce zábavy je to hnůj. Silný FWD bych nechtěl.. třeba ten focus s těma 305hp mě hodně překvapil.. ale i přesto bych raději jezdil s RWD..
1+
- sr20detn14
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zdar bylo by to fajn rovnou to hodit do VE+T,ale co bych delal po zbytek života ?s vykonem sem byl velmi spokojený z 0 na 100 za nějakych 6 vteřin je myslím výmluvný udaj a to bez odlechčení a na těžkých kolech a serii pneu.Plán je odlehčit rozumně,pryč s zesikem,basakem v mdf o sile 4cm....
taky mám basák v 40 MDF...vlastně dva ...ale bylo mi jich líto