Zalezi na tom...Kdyz bude prodavajici potebovat penize, bude nucen snizit cenu...Pak si to muze koupit nejaky pubertak co ani nevi jakou to ma hodnotu a poslat to do stromu...Takova je dnesni realita
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE '96 Nissan 240SX S14a KA24DE '88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
__________ VOZÍME: MeisterR coilovers, DRIFTWORKS, HSD coilovers, KOLA Z USA
to se resilo na tuning foru..kazdej to tam opevoval jaka je to ozdoba cesky stylingovy sceny, tak jsem byl velice "popularni" kdyz jsem tam napsal ze nevim co je na tom ozdobnyho, ze je to obycejny sprasenny SX a ze je u nas par aut mnohem hezcich
Mirek píše:to se resilo na tuning forum..kazdej to tam opevoval jaka je to ozdoba cesky stylingovy sceny, tak jsem byl velice "popularni" kdyz jsem tam napsal ze nevim co je na tom ozdobnyho, ze je to obycejny sprasenny SX a ze je u nas par aut mnohem hezcich
Mirek píše:to se resilo na tuning foru..kazdej to tam opevoval jaka je to ozdoba cesky stylingovy sceny, tak jsem byl velice "popularni" kdyz jsem tam napsal ze nevim co je na tom ozdobnyho, ze je to obycejny sprasenny SX a ze je u nas par aut mnohem hezcich
pred par lety byla tahle s14 v autosport tuningu, mam pocit ze tam psali ze to auto nako zkracovali...ale vypada to hnusne
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4