No vypadá to že bude celou sobotu pršet tak jsen zvědav jestly dorazim zítra budu měřit tlak oleje abych zjistil stav kliky něco klepe snad ne klika ale to počasí bude taky na pí...
a je po mimoni bylo to dobry:) potkali jsme Láďu a videli jsme tam stat jeste jednu zelenou s14a, pak tam byli nejaky kluci jeden mel 240sx a druhej dvoukilo,nechodej sem na forum, pak nejaka blondyna ve stribrnym 200sxu a jeste nejaka slecna v 240sx s13 s tim divnym zadkem vic dvoukil jsem tam nezahledl
S14A my love and dorifto street machine AE86 levin 4AGE in progress
killman píše:a je po mimoni bylo to dobry:) potkali jsme Láďu a videli jsme tam stat jeste jednu zelenou s14a, pak tam byli nejaky kluci jeden mel 240sx a druhej dvoukilo,nechodej sem na forum, pak nejaka blondyna ve stribrnym 200sxu a jeste nejaka slecna v 240sx s13 s tim divnym zadkem vic dvoukil jsem tam nezahledl
Já tam byl taky Potkal sem jen tuhle dvoustovku, je nekoho z fora?
200SX S13
Po GO motoru a repasu turba. Všechno běhá jak švýcary:-) Stage 1, Walbro, Sání, BOV HKS, Kat out, Sportovní lauf, 17" alu chrom Autec, pneu 215/40 Barum Bravuris http://www.techno4ever.net
jo jo a je po mimoni. docela nám i počasí vyslo, že jo sem rád že sem se tam potkal s Killmanem a Oťasem a taky s Firem, dobře sme pokecali :-D Já jezdil i sprinty, ale mezi opozdilcema ani ještě nevím jakej sem měl čas......
Láďa z UDC píše:jo jo a je po mimoni. docela nám i počasí vyslo, že jo sem rád že sem se tam potkal s Killmanem a Oťasem a taky s Firem, dobře sme pokecali :-D Já jezdil i sprinty, ale mezi opozdilcema ani ještě nevím jakej sem měl čas......
jestli jsi jel s opozdilcema tak asi semnou můj čas 15,2.. a v první jízdě si mě pojel takže určitě o něco mín než já , jestli teda máš modrou S14
nissan S13; kola, motor, převodovka, spojka, výfuk, volant, sedačky, karoserii, okna, dveře, blatníky, nárazníky, brzdy a ještě pár dalších blbostí