Zdravíčko žádám Vás o pomoc, dnes mi bylo ukraden můj Nissánek Sunny GTI a před asi 3 dny také známému...veškeré info na www.nismo.cz
Pokud něco dejte mi vědět na 608 824 171
Děkuji moc
Ja by som ho asi tazko vydel,ale mohol si ho aspom trosku opisat,farbu,kolesa a tak.Kurva co vam v tych Cechach kradnu len same silne auta?
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
Černé GTi, OZ Racing Superturismo 15" kola, no spíše tam bylo hodně investováno do motoru a podvozku už předchozím majitelem..jak říkám mrkni na www.nismo.cz tam je máš oba vyfocené ten spodní je můj
Bavil sem se o tom tedkom s otcem, dela tady v Brne na kriminalce. Zvyseny pocet kradezi aut, ktera jsou necim neobvykla (tuning atd) zacal prej pred silvestrem, vetsinou kradeze na objednavku, auta konci pravdepodobne v Jugoslavii nebo Ukrajine. Kolegovi tady ukradli Calibru. Zadna policie...pekne banda a beztrestne mu vysvetlit, ze takhle se to nedela. Je mi to lito kluci...kdyz to zahlidnu, dam vedet.
Já bych to viděl tak že na jaře začínají závody do vrchu a jelikož Sunny GTi jsou hodně častými účastníky, tak si to jednoduše vzali na náhradní díly..... Protože když byly ukradeny dva černé (teda skoro 3) Sunny GTi během týdne, tak je to jasné...nejde jen o nějaké malého zkrčka co se chce projet