no tak to z hlavy nevim, v zime na snehu sem na tech gumach jel jednou z Frydku a dalo se to ... sice opatrne ale dalo ... ale predpoved rika 3 stupne nad nulou ... tak to snad bude dobry ...
tak odjel ... tak se na nejakou dobu loucim se svym oblibenym 200sx klubem ... at vam to vsem bezproblemu jezdi a preju co nejvic kilometru bez pokut a bez nehody a jenom radost ze svych aut ... ... doufam ze se jednou vratim ...
Katany píše:tak odjel ... tak se na nejakou dobu loucim se svym oblibenym 200sx klubem ... at vam to vsem bezproblemu jezdi a preju co nejvic kilometru bez pokut a bez nehody a jenom radost ze svych aut ... ... doufam ze se jednou vratim ...
hehe nekecej..kde skončíl ten můj blok...veřejně se přiznej co sním provádíš
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
To hadam na dobro neodydes.
Tak teda nech sa ti dary.Ahoj.
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
Katany píše:tak odjel ... tak se na nejakou dobu loucim se svym oblibenym 200sx klubem ... at vam to vsem bezproblemu jezdi a preju co nejvic kilometru bez pokut a bez nehody a jenom radost ze svych aut ... ... doufam ze se jednou vratim ...
dvuj blok mi lezi v dilne ... skoda jen ze ta klika je KO a blok taky tak na vybrus ... s tim blokem sjem pocital ale skoda ty kliky ... ma totiz 0,5 vybrus na hlavnich a 0,75 na ojnicnich ... a je dost vydrena ...
dvuj blok mi lezi v dilne ... skoda jen ze ta klika je KO a blok taky tak na vybrus ... s tim blokem sjem pocital ale skoda ty kliky ... ma totiz 0,5 vybrus na hlavnich a 0,75 na ojnicnich ... a je dost vydrena ...
toš to sem nevěděl.. tak jí nech sbrousit..075 se ložiska tuším prodávaj..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
musel bych to zjistit taky mám jednu kliku, na které už asi nevyjde 3 brus (motor od mirka z víru), a pokud nevyjde budu to řešit, nejdřív musím zjistit ideální tlouštku 1 aby byla dostatečná 2 aby nebyla silná a nepraskala apotom bych do toho šel