tak to já si dnes asi 50 minut s chutí zaklouzal, velmi mocně klouzající auto Akorát od domu jsem musel opačným koncem, než jsem měl původně v úmyslu, tam se fakt nedalo...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
To já mám zimáky, ale vzhledek ke konzistenci toho, co dnes napadlo (teplota 0 až -2, k večeru přimrzlo, takže dole led, nad tím namražená břečka a úplně nahoře prašan) to bylo úplně jedno. Za jedno otočení kolo obalené a klouzek i na čtyřku...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Jo si trochu zablbnul s michakem. Kujna jen jsem se na rucku podival a uz to jelo bokem. Vytahl jsem to i na pole (respektive me tam vytahl kamosuv nissan patrol) a kujna to byl mazec jako relly auto cele od snehoblata a dolu to neslo malem ani wapem
jako martin_534 :-)
moje w124 se taky krasne klouze :-)
sem vcera akorat prezul, dam 4te zimni kolo a napadlo :-)
cili prezuto za 1minutu 12ct :-)
ale vse je o zimakach a citu k rizeni
ja mam Good Year Ultra Grip 6 a úporad maji alespon 8mm vzorku takze kdyz chci jet normalne tak to jede jako na suchu
mno to já sem dneska hodil do driftu i fotrovu novou A6 celkem mazec pak srovnávat takovej tank akorát jsem babce málem přivodil infarkt ale stejně jsem ji vezl rovnou do nemocnice
tak koukám že u vás všech sou pořád dobrý podmínky pro driftování, já si to užil včerá, na čerstvě napadaným sněhu, ale pak sem musel jet pro mladou, když jela z páce tak zustala vyset se svým Puntem a měl sem po legraci....
Hmn to ta moje mrcha uz je pekne v teple garazi.Ale klouzal jsem se taky.Ted vecer jsem slapl na namrzli kostky a pekne sem sebou jebnul o zem.au jeste ted me boli pul cloveka.At uz je leto kua!!!
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
Rave píše:Hmn to ta moje mrcha uz je pekne v teple garazi.Ale klouzal jsem se taky.Ted vecer jsem slapl na namrzli kostky a pekne sem sebou jebnul o zem.au jeste ted me boli pul cloveka.At uz je leto kua!!!
Ja mozem akurat tak handry fajcit,nissana mam v garazi(samozrejme ze nepojazdneho),dalsie dve auta mam predne nahony(viem ze sa da aj s rucnou,ale neni to ono) a za dalsie by musel byt sneh,alebo lad,co u nas neni.