tak panove ozvali sa mi mame sa dohodnut ake farby chceme tricka,potom aj ake chceme mikini ci s kapucnou alebo bez a mame im poslat navrch ako to ma vyzerat a oni poslu cenovu relaciu. tak dajme hlasovanie pevne nech sa mozeme dalej dohodnut
Na obrazku na tomto tricku by sa zistlo trochu upravit ten biely predok... vtedy by bolo este peknejsie... a jednoznacne ho nechat s pozadim ..... to tam vyzera super
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Martine to je přímo umělecké dílo. Sleepy look a celkově to vypada jako JDM 180SX s kouki body kitem nebo jak se tomu říkalo.
Už aby ty trika byli
Jedna mala ale opravdu mala připomínka:
ze předu jak je logo NISSAN tak ty odlesky (stíny) na vnějším kroužku se tam moc nehodí. Vypadá to na první pohled jako by to bylo neúplné - nedotisklé.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
to mi poslal mrkevzimě, já to sem jenom dal
a je pravda, že ty záda jsou fakt super, dopředu místo znaku nissanu bych ale dal to jednoduchý auto jako logo