Je to serie 91 rok.
Spatnej lak melo by to jit ale rozlestit je to zoxidovany tempo, zrezly zadni dvere pod kridlem, lehce promacklej levej predni blatnik viz foto: www.volny.cz/pavlikseidlik/obrazky.zip
Motor bezi na 3 valce (komprese kolem 9,6) na 4 valci komprese 3,5 asi nejspis spatny ventily. A zda se mi ze lehce zacina klepat klika podle me z duvodu nevyrovnanych tlaku viz video: www.volny.cz/pavlikseidlik/video.3gp
Turbo KO pousti desne olej cudi to furt.
Chci za nej fakt par kacek zkuste neco nabidnout urcite se domluvime
otasTM píše:Ja kolem něj chodim téměř každej víkend a furt si řikám čí to je
bydlim v Rokycanový
Nojoo vlastne dyk ty uz ses taky Pardubicak :O) A ze se nekdy nestavis na pokec u Sweda kdyz mame sraz? :O)
Za chvilu budou Pardubice nejsilnejsi komunita, ikdyz ty jsi ho vlastne uz prodal vid takze zadna posila :O(
no šikulka tak se mi to líbí, jinak do smlouvy napiš 10 litrů kdyby stará viděla 20 tak by mrčela, že za to by mohla být nová pračka i s ledničkou a na to já seru, to se nedá řídit
dík
Kentoya píše:no šikulka tak se mi to líbí, jinak do smlouvy napiš 10 litrů kdyby stará viděla 20 tak by mrčela, že za to by mohla být nová pračka i s ledničkou a na to já seru, to se nedá řídit
dík
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Kentoya píše:no šikulka tak se mi to líbí, jinak do smlouvy napiš 10 litrů kdyby stará viděla 20 tak by mrčela, že za to by mohla být nová pračka i s ledničkou a na to já seru, to se nedá řídit
dík