Čau vespolek.
Mám následující problém. Svíčky dávají jiskru a jsou nové. Palivo tam jde. Při startování jde trochu kouř z výfuku ale motor ne a ne naskočit. Dokonce to ani neškytne
Díky za každý podnět :-)
Lubosh píše:Čau vespolek.
Mám následující problém. Svíčky dávají jiskru a jsou nové. Palivo tam jde. Při startování jde trochu kouř z výfuku ale motor ne a ne naskočit. Dokonce to ani neškytne
nejeblo ti tesneni pod hlavou? stalo se mi neco podobneho
Včera jsem přijel, vypnul motor a pak už nenastartoval. Tlak klesl oproti minulému měření asi o jeden bar. Nyní cca 9
rozumik píše:
Lubosh píše:Čau vespolek.
nejeblo ti tesneni pod hlavou? stalo se mi neco podobneho
Neni to auto z bazaru na cernaku EXTRAAUTO jestly jo tak to uz jednou udelalo kdyz jsem se jel na nej podivat motor naskocil ale nez jsme vyjely tak to chciplo a uz to neslo nahodit takze jsem dal od toho ruce pryc .
Naposledy upravil(a) porsacek dne 17.05.2006, 09:13, celkem upraveno 1 x.
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Není. S tímto autem jsem už nalítal kolem 40.000 km a bez vážnějších problémů. Předevčírem jsem s ním normálně přijel, vypnul motor a potom už nenatočil. Zpočátku to sice občas škytlo ale pak už ani to.
porsacek píše:Neni to auto z bazaru na cernaku EXTRAAUTO jestly jo tak to uz jednou udelalo kdyz jsem se jel na nej podivat motor naskocil ale nez jsme vyjely tak to chciplo a uz to neslo nahodit takze jsem dal od toho ruce pric .
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
pokud tam máš opravdu nové svíčky, tak každá rada dobrá, mě něco podobného dělali na birdu ty přívodní kabely ke svíčkám, vyměnil jsem je a byl klid (pro info motor v birdu mám stejnej, akorát bez turba) a kámoš co má sunnyho (ten sám motor) podobný problém a byl to power tranzistor pravděpodobně v obou případech i když to jiskru házelo, tak nebyla dostatečná k zapálení směsi
Tak jsem se posunul dal. Už to sice startuje ale při otáčkách kolem 3000 se to dusí, cuká a neochotně se zrychluje. Při přechodu z vysokých otáčkách to klesne pod 500 a zdechne. Pokud to podpořím jemným zaturováním, otáčky se ustálí kolem 800 za minutu. Začalo to taky dost kouřit. Asi olej ve válci.