ma s tim nekdo zkusenosti ... vim se jich da sehnat vic druhu, podle toho kolik maji vrstev a z ceho jednotlive vrstvy jsou ... ale kde je koupit ? jakou znacku ? za kolik ???? Ktere jsou ty nej.. ?
napsal jsem do AHRy ... od jakych vyrobcu se daji tyhle loziska sehnat a jake jsou ceny ... tak sem zvedavej co odepisou ... a jeste jsem se zeptal za kolik jsou schopni sehnat nove olejove cerpadlo ... preci jen bych ho moooc chtel
To olejový čerpadlo maj v nissanu (na objednávku-cca 6700,-)Já se pídil po nějakým lepším,ptal jsem se i Streeta a o ničem nevěděl.To samozřejmě neznamená že jiný neseženeš,ale myslím že spíš za víc.
podla informacii z UK fora bude velky problem zohnat ine ako seriove loziska, to iste plati aj o pumpe. Seriova pumpa je v pohode, tam nie je treba spekulovat. Co sa lozisk tyka, tam bude asi skor problem ich mazanie ako kvalita samotnych lozisk...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
No_name píše:To mi prijde jako ptakovina,spis bych rekl,ze je to cena za jeden cep
Je to mozny ze v tom maji nejakej zmatek.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
njn je to nejaky pomateny ... jinak bych je asi koupil ... ted pockam az gerox posle nejaky linky ... rad bych ale koupil celou sadu vcetne hlavnich ...
Katany píše:njn je to nejaky pomateny ... jinak bych je asi koupil ... ted pockam az gerox posle nejaky linky ... rad bych ale koupil celou sadu vcetne hlavnich ...