Ve ?tvrtek jsem tam zavezl hlavu a ?ekli mi p?edb?žn? min 6000 v p?ípad? že nebudou špatné ventily tak nevím jak je to s tou generálkou za 15000 komplet ......že by tolik p?idražili
M? p?išla GO hlavy taky na 5t, Ahra to nebyla, takže m?žete porovnat. Už si nepamatuju, co tam všechno d?lali, ale jedna va?ka ani nemazala, takže odhadnete p?iblžný stav..
P?ebroušení roviny + sedla + veškeré broušení co tam je pot?eba nejsem mechanik takže detaily nevím + n?jaký ty simerinky kolem vodítek, + kopletace údajn? vše bez nových ventil? Prost? jsem tam zavezl hlavu a chci aby byla OK. Jak jsem koupil tak prodávám
Naposledy upravil(a) Conrad dne 23.05.2005, 09:59, celkem upraveno 1 x.
P?ebroušení roviny + sedla + veškeré broušení co tam je pot?eba nejsem mechanik takže detaily nevím + n?jaký ty simerinky kolem vodítek, + kopletace údajn? vše bez nových ventil?
tak na to bych se jim za 6000 v... mozna s tou novou celou sadou ventilu a srovnanim, jinak ani nahodou
otasTM píše:
tak na to bych se jim za 6000 v... mozna s tou novou celou sadou ventilu a srovnanim, jinak ani nahodou
Uvidím jak to dopadne je to jen p?edb?žný tento týden tam pojedu pro hotovku takže je p?ed?asné d?lat záv?ry. No s ventilama nevím to by jeden musel stát 6000/16 ..... 375 K? Že by jsi mi to za?ídil
A v?bec, když jsem se tu ptal na repas hlavy tak se nikdo nep?iznal, že to d?lal a neporadil, ale najednou je tady takových odborník?
Conrad píše: No s ventilama nevím to by jeden musel stát 6000/16 ..... 375 K? Že by jsi mi to za?ídil
mno naposled co jsem tam zjiš?oval....
saci ventil okolo 300k? a výfukový okolo 400k?..tož to by sed?lo
jinak výbrus sadla jeden cca 150K? a p?ebroušení hlavy do roviny cca 500k?...
P?ebroušení roviny + sedla + veškeré broušení co tam je pot?eba nejsem mechanik takže detaily nevím + n?jaký ty simerinky kolem vodítek, + kopletace údajn? vše bez nových ventil?
Souhlasim se swedem, takhle sedej ty ceny, a jestli se ti zda 6000 za repasi hlavy moc, tak sem zvedavej jestli znas nakej servis kde ti to udelaj levnejs. Cenu repase i s ventilama a vsim komplet za 6000 je pekna kravina. Si spocitej kolik dela 8 ventilu po 400Kc a 8 ventilu po 300Kc. To mas jenom 5600Kc za ventily a zbytek ti urcite za 400Kc nikdo neudela. 6000Kc za komplet hlavu bez ventilu mi prijde jako ferova cena. To ze sem Ti tenkrat sehnal typka, kerej ti udelal repasi o hodne levnejs, neber jako ceny kery maj vsude jinde jako bezny.Bylo to hlavne ze znamosti.
tak budu muset nechat taky ud?lat hlavu ráno sem jí nechal srovnat za 200 a ventily mi a sedla mi ud?lá za 20 kus. akorát si to musim rozebrat. víte ?im se povolujou ty ventily a jak to jde??