street.racer píše:Samozrejme objednat si neco muzes... mel jsem kdysi v podpisu reklamku ale "par lidem" ze zdejsiho fora se nelibilo, ze chci poskytnout moznost si koupit veci z JPN bez slozitych bankovnich prevodu a slozitosti a podpis mi byl umazan. Holt tipische czechishe. Kdyz to nemam ja, nebude mit i ten druhy
nezdá se mi, že by ti zorro smazal podpis, nebylo to na jinym foru?
street.racer píše:Samozrejme objednat si neco muzes... mel jsem kdysi v podpisu reklamku ale "par lidem" ze zdejsiho fora se nelibilo, ze chci poskytnout moznost si koupit veci z JPN bez slozitych bankovnich prevodu a slozitosti a podpis mi byl umazan. Holt tipische czechishe. Kdyz to nemam ja, nebude mit i ten druhy
nezdá se mi, že by ti zorro smazal podpis, nebylo to na jinym foru?
Nic no...
Nicmene jeho argument byl, ze jsem namachrovanej a myslim si, ze se kazdy posere z toho ze taham z Japonska dily.
A nejak nechtel pochopit, ze jsem se pouze snazil rozsirit tady par lidem vyber dilu, poskytnout treba nejaky informace o produktech atd...
Sam proti sobe.
Na prvnim a ctvrtem valci byly krouzky totalne pripecene na pistu, u "cedniku" oil strainer jsme nasli asi chybejici vahadlo v podobe pripominajici instantni kavu.