olejovy filtr, jakou znacku pouzivate?
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
olejovy filtr, jakou znacku pouzivate?
Jaky pouzivate olejovy filtr? Docetl jsem se ze original filtr Nissan ma v sobe zpetny ventil, ktery zabranuje vytekani oleje zpet do vany po vypnuti motoru. Tim se pak drive po nastartovani vytvori potrebny tlak a chrani se tim motor.
Ja tam tedy filtr od Nissanu nemam, divil bych se kdyby jste ho tam nekdo meli Leda ze by ho nekdo od sjeti z vyrobni linky nemenil Pokud bude filtr od Nissanu tak drahy jako vsechno tak bude stat min. 800Kc
Ja mam filtr Alco, stal me cca 250Kc. Ale vubec netusim jestli ma v sobe ten zpetny ventil. Pri studenem startu motoru me po naskoceni motoru sviti cca 2 sekundy kontrolka mazani.
Jaky filtr tedy mate a za jak dlouho po nastartovani vam zhasne kontrolka?
Ja tam tedy filtr od Nissanu nemam, divil bych se kdyby jste ho tam nekdo meli Leda ze by ho nekdo od sjeti z vyrobni linky nemenil Pokud bude filtr od Nissanu tak drahy jako vsechno tak bude stat min. 800Kc
Ja mam filtr Alco, stal me cca 250Kc. Ale vubec netusim jestli ma v sobe ten zpetny ventil. Pri studenem startu motoru me po naskoceni motoru sviti cca 2 sekundy kontrolka mazani.
Jaky filtr tedy mate a za jak dlouho po nastartovani vam zhasne kontrolka?
Naposledy upravil(a) 935Baby dne 29.03.2005, 18:03, celkem upraveno 1 x.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Co stoji ten filtr Nipparts?Piettro píše:No jeste donedavna sem tam ten origo Nissan filtr mel (a to ne proto, ze zych nemenil olej, ale proto ze auto bylo servisovane u Nissanu ).
Jinak filtr Nipparts + Castrol Formula RS 10W-60 a zadny rozdil mezi origo filtrem a Nippartsem (viz. to co psal Martin)
Jeste dodam ze pouzivam olej Castrol Magnatec GTX 10W-40
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- saigone
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já tam mám filtr Alco (cca 200kc), menil jsem ho p?ed tejdnem a olej Castrol RS 10w-60. P?edtim tam byl filtr origo nissan, ješt? se mi válí v garáži, takže pokud máte n?kdo extrémní zájem na zjiš?ování p?ítomnosti toho ventilu, tak ho m?žu flexou roz?íznout a poslat sem výsledek
A4 1,8T quattro Avant 1998
350z Z33 USDM 2003
350z Z33 USDM 2003
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Podivat se muzes, ale pochybuju, ze tam nejaky bude... proc by delali 2 zpetny ventyly?? Jeden ve filtru a druhy na bloku??? O tom jsem nikdy neslysel..ale kdo visaigone píše:Já tam mám filtr Alco (cca 200kc), menil jsem ho p?ed tejdnem a olej Castrol RS 10w-60. P?edtim tam byl filtr origo nissan, ješt? se mi válí v garáži, takže pokud máte n?kdo extrémní zájem na zjiš?ování p?ítomnosti toho ventilu, tak ho m?žu flexou roz?íznout a poslat sem výsledek