Andeer píše:zorro píše:Co by stálo, abych si mohl chip programovat sám? Pro svou vlastní pot?ebu a pokud možno neustále v aut?? tzn. sw a n?jaký šváb, který propojím s notebookem...
pot?ebuješ hlavn? tunersky software s kterym ty mapy bude upravovat
to znamena treba ECM na cenu se podivej na
www.bitpower.to
stoji to nejakych 300tis. s DPH
tunersky software na upravu map je zdarma, je specialne na nissany. Ja ho mam a ma ho kopa dalsich ludi. Software sam o sebe ti je ale uplne nanic ked nevies co s tym a ver mi ze uprava mam je velmi zlozita vec.
Dalej k otazke Zorra na externu programovatelnu RJ: tu je volieb velmi vela, dobra je napr. Haltech, tam su ceny od cca 20tis. Sk a je to vlastne kompletna externa RJ, plne programovatelna aj za jazdy, ale pokial nevies co a ako programovat, je ti uplne nanic.
Andeer,dalej k tej tvojej tolko spominanej lambde: uz to sem prosim ta nepis, pleties s tymto lambdovym nezmyslom ludi. Uz si sa zamyslel ako asi zmerias lambdu na modely S13 bez katalizatora? Nehovoriac o tom ze to je nezmysel aj na modely s katom.
Vsimol som si ze, si mi neodpovedal na moje otazky, dufam ze vies co pises ked si sa vrhol do uprav map v RJ.