Klubová trika 2010 - DOTAZY
Re: Klubová trika 2010 - DOTAZY
Vypada to moc dobre, co takhle navrh s dvoukilem ?
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
Tady jeden mas.
Kolik si uctujes za triko?
Kolik si uctujes za triko?
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
No parada a co takhle s mrkacmama Mel bych zajem a nejlip i s logem fora
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
Vím že to není nissan, ale aspoň něco nového na ukázku - BMW 1
...
...
...
Návrh triček pro klub zdarma
Cena 350,-/triko
facebook - dareba hadry
Ke všemu je možné přidat nápis, popřípadě něco domalovat
z jakého textilu můžete vybírat - http://zela.cz/textil.html
Pokud by byl zájem, můžu udělat návrh klubových. Co vše by mělo na triku být, jaká je vaše představa?
...
...
...
Návrh triček pro klub zdarma
Cena 350,-/triko
facebook - dareba hadry
Ke všemu je možné přidat nápis, popřípadě něco domalovat
z jakého textilu můžete vybírat - http://zela.cz/textil.html
Pokud by byl zájem, můžu udělat návrh klubových. Co vše by mělo na triku být, jaká je vaše představa?
Poslete mi niekto prosim vas link na stare klubove trocko??chcem si zakupit jedno,ale volako to tu nemozem najst...diky moc
Keep drifting fun
[HOONIGAN]
[HOONIGAN]
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
forum/viewtopic.php?f=142&t=8227&hilit= ... &start=195vilo200sx píše:Poslete mi niekto prosim vas link na stare klubove trocko??chcem si zakupit jedno,ale volako to tu nemozem najst...diky moc
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Ahoj,
trochu to tu oživím a položím otázku, jestli někdo nebudete dělat grafiku na trička a mikiny?
rád bych měl něco s dvoukilem, ale to co já zpatlám, tak se až tak moc nelíbí, kdyby někdo něco dělal rád se přidám, popřípadě jestli máte nějaký obrázky, které už se dají rovnou aplikovat, sem s nimi.
Díky
trochu to tu oživím a položím otázku, jestli někdo nebudete dělat grafiku na trička a mikiny?
rád bych měl něco s dvoukilem, ale to co já zpatlám, tak se až tak moc nelíbí, kdyby někdo něco dělal rád se přidám, popřípadě jestli máte nějaký obrázky, které už se dají rovnou aplikovat, sem s nimi.
Díky
Nissan 200sx s13 CA18DET
Staci prohnat fotku Adobe ilustratorem. Odmazat nepotrebne a mas celkem zajimavej vysledek.
https://www.youtube.com/watch?v=VEZjJNjaWXQ
https://www.youtube.com/watch?v=VEZjJNjaWXQ
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Taky bych rád klubové tričko, co udělat nějaká 2016? (y) nebo možná rovnou na další rok
Nissan 200sx s13 Ca18det
Trika delam, folie sitotisk, primej digitalni potisk tak neni problem neco vytvorit
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
to je slovo do pranice :-D no chtelo by to nejaky triko :-D
- vavris2
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já sice 200sx nevlastním i když bych rád ale nějak na to ted není čas a prostor. Tak vás mile rad podpořím koupi trika popřípadě mikiny ;-) minule tričko jsem si též kupoval což už je nejaka doba no :-)
Můžu něco zkusit udělat ) asi jednobarevné, že?
Nissan 200sx s13 Ca18det
Zalezi jakou technologii se bude delat. pokud barevny folie tak idealne 1, max 2-3 barvy, pokud digi tisk tak je to plnobarevny - u toho doporucuju bilej textil, s bilym podtiskem na tmavy hadry je podstatne nizsi zivotnost