tak preco sa neinformujes na podrobnosti priamo v kageki racing? zbytocne sa pytas tu, pochybujem ze kageki racing ti da cenu na zaklade odpovedi tu na fore....
Dneska im napíšem email a podohadujem sa snimi, proste ju chcem na mieru, kompletne čo najviac odľahčiť, odhrdziť, opieakovať a vyasfaltovať podvozok, potom rám, potom motor s prevodovkou, zjednodušiť elektroniku, pohrať sa s brzdamy, riadenie a jeho následné prehodenie na ľavústranu, potom prerobiť nápravy aby sa tam motor dal vopchať a nakoniec nejaké tie budíky o informácií damých teplôt a tlakov
bavil som sa s kompetentným pánom z Kageki-Racing a povedal mi, že v hrubom by ma tá sranda vyšla 80 000€ a ešte s RB28DETT a nie s RB26DETT s výkonom 500-600 koní a v kľude by sa to dalo spraviť, len je v tom jeden zásadný problém a to taký, že ma brzdí len stav môjho účtu , ale to som mu povedal, že v mojom prípade to nehrozí a ešte som ti neodpovedal na tú tvoju otázku ohľadom mojich financií, je to niečo okolo 4,5 až 5 miliónov €, takže takéto sú moje momentálne finančné pomery.
drift_belo píše:bavil som sa s kompetentným pánom z Kageki-Racing a povedal mi, že v hrubom by ma tá sranda vyšla 80 000€ a ešte s RB28DETT a nie s RB26DETT s výkonom 500-600 koní a v kľude by sa to dalo spraviť, len je v tom jeden zásadný problém a to taký, že ma brzdí len stav môjho účtu , ale to som mu povedal, že v mojom prípade to nehrozí a ešte som ti neodpovedal na tú tvoju otázku ohľadom mojich financií, je to niečo okolo 4,5 až 5 miliónov €, takže takéto sú moje momentálne finančné pomery.
Tak ked mas peniaze tak fantazii sa medze nekladu.
Nechces si kupit penzion s autokrosovou tratou, budem Ti to tam spravovat. 200tisic to si z tych 4,5-5mil ani nevsimnes. AK to niekto nekupi rozkradnu to tmave duse, dnes som to bol mrknut. Staci vyasfaltovat 1km a slovenske Ebisu(japonska draha) je na svete. Jaj som si zafantaziroval.