Falken píše:Já mam v dipu celou feldu. Cca 7kg. Ředí se 1:1 a vůbec to nekreje :-D Jinak jedině firmu performix. Jde v pohodě strhnout a nezažírá se do původní barvy. PS: 7kg neředený takže ještě 7l ředidla
Takze vlastne to naředíš na 14 a to by melo vyjit na cele auto?
přesně tak jinak felda je původně bílá sem tam se něco málo opravovalo takže půl auta je v plniči a na jednom blatníku byl plnič probroušenej na černej základ v kterym prodávaj plechařinu a začlo se to strácet až po 5 vrstvě. Jinak mezi vrstvama to chce alespon 10 min. nechat zavadnout. A neděs se toho že hned po nastříkání to bude pomeranč jak hovado. Ono si to pak sedne
jakože fakt si to sedne nebo si děláš prdel.Já si to nějak neumim představit jak to tam musí lítat s tý elektrický pistole,kor ještě když do toho napadá bordel nebo to někde steče.TO je k tomu nějaký spešl ředilo a čistič ?.předpokládám že lesk rači nevyrábějí že nedá se to proškrábnout i nehtem ?
stejkanec se ti asi nestratí ale po nastříkání je to šílenej pomeranč a až zhruba po půl hodině je vidět jak se to slejvá. S bordelem jsem nebojoval protože jsem stříkal v boxu. Jinak dá se stříkat i normální pistolí ale chce to velkou trysku. Na poškrábání je to háklivější. Jinak odmaštoval jsem normálně ředidlem nebo techničákem. A k dipu maj spešl ředidlo. Jinak mam tušení že se dá už koupit i lesklej dip lak