Byl jsem vcera na úřadě přihlásit auto 7 hodin . A říkali to tam ze se to dneškem mění. A na ekolikvidaci co typek ma na to firmu musí pořídit 7 fotek včetně vin. Za auto ma příspěvek od státu 500 Kč . Pokud auto neexistuje stačilo by mu vyfotit jiné to same a nejaky vyrezle vin - napíše vyrezle vin a foto do loži černobílé.
Pokud mas auto v pólo převodu musíš úkon dokončit a pak odhlasit
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut. Levné autodíly
ja jsem rusil auto z poloprevodu bez eko likvidace. Musis napsat cestny prohlaseni, ze zanikl ucel vyuziti vozidla , ze nestoji nikde na verejnem pozemku a mas ho zamceny na svem soukromem pozemku kde slouzi jako sklad/bouda pro psa atd.
Musi tam byt ta formulace, ze zanikl ucel vyuziti vozdila, jinak to nevezmou. Na netu se da sehnat tiskopis...
Našli jste o tom někde zmíňku (krom toho, že jedna paní u okýnka povídala)? Kolega mi totiž tvrdí, že to je hloupost. Mně se taky nepodařilo najít nic, co by to potvrzovalo.
Určitým řešením by mohl být "export za hranice".
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax. Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
Svobda píše:Mirek o tom právě mluvíme ,že od 1.10 už to takle nejde zrušit .
Od 1.10. nejde vyradit EKO dan dle EURO normy pres ZTP. Ze by se to vztahovalo na vyrazeni auta z provozu slysim poprve teda. Nedavno jsem to delal, a pan na dopravce se nezminoval o tom ze by to melo koncit
dobry dobry, netvrdim ze ne, jen se o tom narozdil od ZTP nikde nepise, coz je zajimavy. Pokud to tak je, tak je to otazka casu kdy je da nekdo k soudu....Auto je muj osobni majetek a stat mi nema co rikat jak s nim muzu ci nemuzu nalozit. Myslim ze to bude brzo nekdo resit