Skládám Cačko a zjišťuji že turbo co se mi tu válí nesedí pořádně na žádnou část z CA ne že bych to nečekal tuším že by to mělo být turbo z rb26det ... sací příruby si vypálím a na svody to asi taky nějak napasuju ale problém je s dump pipe na serii sedne jen na 2 šrouby a pálit přírubu a vyrábět se mi moc nechce tak se chci zeptat jestli někdo nemáte tušení co to je vlastně za turbo a kde by šla sehnat ta dump pipe popř. jestli se někomu náhodou válí doma něco co by šlo použít odkoupím přikládám přílohu s přibližně zakotovanýma rozměrama šroubů
jagy kdyby to bylo tak jednoduche tak to sem nedava...to turbo je neaka skladacka z r33 gtr turba neceho..hledal jsem podle vyrobnich cisel turba na stitku ale nesedel mi zadny intlet....proto v popisku nezname turbo...mysli ze turbina (outlet)bude ze skaje z jednoturba podivejte se nam nekdo na svou dumpipe kdo sklada 25det jestli to nebude sedet diky
No clovece elektrodou varit ty slaby steny neni zrovna moc prijemny.. a co se tyce COcka / TIGu.. pokud to nechces prasit tak je dobry varit nerez a pod argonem kterej taky hnedtak clovek nesezene :/