chosecz píše:Moje bejvalka se koukam takto vystavuje .... teda Myslim S13
a kdo s nim jezdi ted?
Nikdo
Jinak koukat na drifty na parkáči (oni to ani nebudou drifty, ale gymkhana=žádné battly) mi nepřijde jako to pravé ořechové.
no jo no kdyz v praze nebo v blizkosti je jen tohle nebo strahov az budu mit vuz na drift tak klidne budu jezdit na sosnovou ale ted jet az tam jenom abych se koukal se mi nechce
Jinak koukat na drifty na parkáči (oni to ani nebudou drifty, ale gymkhana=žádné battly) mi nepřijde jako to pravé ořechové.
no jo no kdyz v praze nebo v blizkosti je jen tohle nebo strahov az budu mit vuz na drift tak klidne budu jezdit na sosnovou ale ted jet az tam jenom abych se koukal se mi nechce
Že se ti nechce po D1 do Brna bych pochopil, ale na Sosnu, do Mostu, nebo do Hradce je pěkná cesta, jako výlet fajn a ta podívaná se nedá porovnat. Já třeba v pátek odjíždim na drifty do Dánska a za dva týdny do Francie a taky nebudu jezdit, jenom porotcovat. Supr drifty jsou na Nürburgringu, perfektní trať a dobrý jezdci.
Naposledy upravil(a) Awatar dne 29.05.2013, 17:47, celkem upraveno 1 x.
DarkEgg píše:
Že se ti nechce po D1 do Brna bych pochopil, ale na Sosnu, do Mostu, nebo do Hradce je pěkná cesta, jako výlet fajn a ta podívaná se nedá porovnat. Já třeba v pátek odjíždim na drifty do Dánska a za dva týdny do Francie a taky nebudu jezdit, jenom porotcovat. Supr drifty jsou asi na Nürburgringu, perfektní trať a dobrý jezdci.
tak nejradsi bych se jel podivat na nejaky touge do Japonska