Ja len tolko ze minuly rok som tam bludil a hladal dvojkila a bolo ich par a rozhadzane kade tade. Preto bude najoptimalnejsie ked to odtial zavesi niekto sem na forum a ludia si to budu moct polohu zistit cez net pred prichodom. A inak neda sa 24h driftovat a sprintovat, to by tie auta nase vyzerali.
Kto bol???
KENY, PABLO SAKI BUKY... Pablo skoda tej hadice... Jazdil si famozne...Skoda. a co buky s tou prasklinou? pohneme sa niekam dakej... Inak celkom dobra akcia skoda toho incidentu toho chalana s mustangom... nemam slov. skore vyliecenie...
Ja som bol...
Skladal som auto 3 dni a 3 noci aby som ho dal do kopy, umyl som...
a co cert nechcel? ked som nakopol a zohrial tak my cez turbo zacalo tlacit olej do vyfuku a dymu na cely blok... tuho som zaplakal, sadol kamosovi do auta a isiel sa od zialu opit na Carat...
Ja sa tam s tou S13 snad nedostanem...
Akcia bola slusna teda aspon to co si z nej pamatam...
Rozletel sa my vyfuck pred turbom,neroztacalo dobre turbo a zacalo palit kable,tak som sa na to....
No chlapec dostal aj s farajerkou,ale podla mna z toho robia velku vedu,stalo sa.Ze kde bola sbs,to ma stat pri kazdom aute jeden sbskar?Ved auta boli zaparkovane na dlzke cca 600 a na sirke cca 100m.Nie ze by media rozoberali ciganov a tu bandu opic co je v parlamente,teraz budu mat toto v hube este mesiac.