Prodám předface brzdové třmeny + 8 ks brzdových destiček....přidám i kotouče (ještě asi náky materiál maji ale už to nebude žádná hitparáda)
třmeny 500,- , desky 200,-ks/4ks...vše připraveno k odeslání...kdo zná ví že posílám hned a je semnou domluva !
Fkt je mi líto to poslat do šrotu....
Ahoj,
Měl bych zájem o ty třmeny, je to ještě aktuální? Jsou předpokládám na 280mm kotouče?
Víc bohužel vzít nemohu, vše ostatní beru nové a přeci jen ještě kvalitnější. Díky
PS: I když kdoví jaký desky budeš mít, třeba něco vymyslíme...
Jo stále je mám ale chlape jsou to před face brzdy ty jsou 254mm já nevim po face meli delší předsazení třmenu na 280ku nebo to bylo řešeno delším vytažením úchytů v těhlici ??
Aha, ja si to myslel ze to budou asi ty mensi. Premyslim ze to prave frknu na P11 a pujdou 280mm kotouce. Ale uz mam i nejaky face nabidky pres SZ, tak uvidime.
Jojo, diky, ale rad bych neco kde nebude potreba tolik uprav, spis vymena kus za kus. Ale je to skoda, kdyz mas i nejaky ty desky, mohlo to byt jednim vrzem. Ale to uz pripadne doda jagy
Lukyisek: Naopak tohle muze byt min slozita uprava. Protoze face brzdice s mezikusem na 280mm se musi upravit. Pred face, s p11 280mm mezikusem by mohlo byt bez uprav. Jak jsem psal, chtel jsem to vyzkouset (s13 trmeny lezi v garazi), ale nemam cas.
Jagy, "by mohlo". A o tom to je. Kdybych mel jistotu ze to pujde takhle jak rikas v pohode, tak uz 200sxfabimu odlehcim a vezmu je. Takhle na blind se mi do toho nechce.
A s tema facelift vlastne neco Cenda z Nissanclubu psal, ze je musel nejak zbrousit, aby to tam v klidu sedlo na ty P11GT 280mm kotouce...
Fabi, tak resume...
Jestli teda jagy rika ze to "asi" pujde s drzakem na 280mm kotouc (budu to davat na P11) tak bych ty trmeny vzal. Mozna i desky, kdyz das vedet jaky mas a v jakym stavu. Hlavne aby to tam slo... Jinak zase kolecko bude pokracovat.
PS: kdyztak SZ pro nejaky ty detaily...
Takhle vypadaji desky...samozdřejme pasují jsou vyndané přímo z těch třmenů....směsy maji jeste dost odhad tak 7mm masa na brždění...přez SZ dořešíme detaily