Slouží k nouzovému přeříznutí pásů a k rozbití oken. Tak budu instalovat do Dvoukila a do auta ne denní ježdění. Jak je psáno v návodu k tomuto noži: Spousta lidí si myslí "tohle se mi nikdy nestane" a pak to prijde... Lepší být na tyto situace pripraven. Specialne ve sportaku bych to povazoval za povinnou vybavu
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Slouží k nouzovému přeříznutí pásů a k rozbití oken. Tak budu instalovat do Dvoukila a do auta ne denní ježdění. Jak je psáno v návodu k tomuto noži: Spousta lidí si myslí "tohle se mi nikdy nestane" a pak to prijde... Lepší být na tyto situace pripraven. Specialne ve sportaku bych to povazoval za povinnou vybavu
a jeste bych dal do povinne výbavy hasičak , minulí týden jsem jel na v praze na jížní spojce horel trasporter a lidi se naj jen koukal musela to bejt šílená bezmoc
Woyta píše:Pokud nemas minimalne 10kg tak to je tak na uhaseni sebe.
Fungujou jen par sekund. Coz staci mozna tak na pocinajici ohen.
Vozim u spolujezdce 1kg prasku a premyslim o necem lepsim.
jj přesně, člověk musí bejt sakra efektivní když ho používá. Já mám 2,5kg a ten
vystačí tak na cca 10sekund.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
mě když chytne lokomotiva,vystříkám tam ty bomby velký jak autogen a čekám jestli to dřív shoří,nebo jestli přijedou dřív hasiči.. v podstatě uhasit těma hasičákama ty plasty ,kabely atd je nemožný
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Woyta píše:Pokud nemas minimalne 10kg tak to je tak na uhaseni sebe.
Fungujou jen par sekund. Coz staci mozna tak na pocinajici ohen.
Vozim u spolujezdce 1kg prasku a premyslim o necem lepsim.
jj přesně, člověk musí bejt sakra efektivní když ho používá. Já mám 2,5kg a ten
vystačí tak na cca 10sekund.
hlavne nesmis otevrit kapotu a koukat musis hned hasit jak to dostane luft tak je to konecna v daily auto vozy 5kg i kdyby se stalo nekomu jinemu neco at nestojim a nekoukam a v tahači mam 10kg kdyz jsem to videl na živo neni to nic hezkeho
kapotu neotvirat vubec, jednak si spalis ruky a druhak to chytne takovej tah ze budes rad kdyz to to neblafne do xichtu a nevezme to s sebou aj tvy vlasy rasy a oboci s fousama v horsim pripade treba i oci.
Fizzbiker píše:kapotu neotvirat vubec, jednak si spalis ruky a druhak to chytne takovej tah ze budes rad kdyz to to neblafne do xichtu a nevezme to s sebou aj tvy vlasy rasy a oboci s fousama v horsim pripade treba i oci.