K: PP blatnik
K: PP blatnik
kupim pravy predny blatnik najlpesie bez korozie, na farbe nezalezi
za ponuky dakujem
za ponuky dakujem
Stage 2 chip by Raddy, GT2560, FMIC, HKS EVC III, Budiky teplota, tlak oleja tlak turba, priechodzi vyfuk, VAG cievky, walbro, HSD DT Coilovers, Napravy cierny komaxit + polyureatonve silenbloky Energy suspension, Motor + Prevodovka na silenblokoch Silver Project.
Re: K: PP blatnik
kdyžtak SZ.
aktualne popripade kupim obidva ked niekto ma
Stage 2 chip by Raddy, GT2560, FMIC, HKS EVC III, Budiky teplota, tlak oleja tlak turba, priechodzi vyfuk, VAG cievky, walbro, HSD DT Coilovers, Napravy cierny komaxit + polyureatonve silenbloky Energy suspension, Motor + Prevodovka na silenblokoch Silver Project.
nikto nema?
ak niekto pozna stranku, kde sa daju kupit rozsirene za prijatelnu cenu, bol by som vdacny aj za to
dik
ak niekto pozna stranku, kde sa daju kupit rozsirene za prijatelnu cenu, bol by som vdacny aj za to
dik
mam oba akorad jsou trochu chytli rzi dole jak to navazuje na prahy, , pokud si zitra spomenu tak to nafotim a večer sem hodim foto.
fotky by boli super
Na ebay vyjdou něco kolem 6ky tušim...ale +pošta.....a hlavně buh ví v jakým stavu přijdou...Taky je budu obědnávat. Když bys vydržel až mi přijdou tak bych ti mohl prodat ty moje puvodní.
zacinam rozmyslat aj ja nad tymi rozsirenymi aj tak budem musiet tie seriove vytahovat a bohvie ako to pojde
nemas link na tie co si objednaval?
nemas link na tie co si objednaval?
kua, uplně jsem na tebe zapoměl v ponděli snad nezapomenu
Tak ted je nemužu najít Ještě jsem je neobědnával...bojim se
http://viewitem.eim.ebay.cz/NISSAN-200S ... 71037/item Tyhle vyjdou na těch 8000..ale jsou jen +20mm a ne 30
Polaci prodavaj laminatovy za celkem pekny ceny.
Obcas se objevuji na alegro. Kde je nabizej dale nevim.
Obcas se objevuji na alegro. Kde je nabizej dale nevim.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
slibovane fotky, moc se omlouvam že to tak trvalo ale vždycky jsem na to nějak zapoměl kdyby jsi měl zajem tak pisni