KTM zrusili jiz po treti. ted ho frajer hodil 2x pres strechu. Maji ted i R8, porsche, a tusim ze sem zahlid i nejake nove ferrari a lambo ale nejsem si jist. GTRko potkavam porad
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!! (O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O) Nippon Sangyo 200SX RS133
Sledujte slevomaty a podobný weby, budou tam akce na tohle za litr (30 minut) a jízdy v hradci na letišti... Rozhodně bude z čeho vybírat ten Nissan má výkon přes 650 koní, a to BMW od hamana okolo 560... Ferrari je seriovka a pokud se dobře pamatuju to Turbo 997 by mělo bejt taky trochu přifouknutý.
Tak bylo to objednany asi 14 dní dopředu.... a ani se nedivím.... prej jezdí furt jedno auto asi 20 jízd za den a celej tejden, mají asi 8 aut.... jinak já měl fakt supr spolujezdce, řadit pádlama mi nabídnul ale ani nebylo třeba, vytáčí se to do červenyho takže sem to nepotřeboval, a ten automat je dokonalej jak řadí..... když zařadí 1 nebo N tak v tom trochu lupne nebo cvakne... jinak to bylo fakt supr přetížení 1 G .... jinak už jen ferrari je modry s oranžovou a zbytek zelenej matnej...
Když jsem tam byl jezdit v H1 tak jsem viděl jak tam proháněji tu 430, rovinka s jednou zatáčkou, start, plnej plyn, před zatáčkou brzda, za zatáčkou plnej, pak otočit a to samý zpátky, celou dobu tam sedí chlápek a řiká jak moc rychle můžeš jet, takže tě ani nenechá to zkusit naplno, ale přesto tam byla fronta.......mě to přišlo docela trapný.
Tak to mě nechal dost volně... a na letišti v příbrami (na jinym než se dělají tuning srazy) tak sem dal 250km/h a známej s 911 biturbo 270 .... takže já si nestěžuju....
Bobeš píše:Tak to mě nechal dost volně... a na letišti v příbrami (na jinym než se dělají tuning srazy) tak sem dal 250km/h a známej s 911 biturbo 270 .... takže já si nestěžuju....
Po rovině nechávali šlapat lidi kolik auto sneslo, ale do zatáčky řikal, že je museji krotit :-).