Hlavne nech brzda ...Chcem to na S13....Kotuce dokupim neskur nove....Inak su na to nejake repasne sady??
Dik....
A este otazka...Dam na to seriove S13 kola????
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P P: MNOHO DIELOV Z S13...
Co jsem zkoušel na S14 moje nový kola s R33 třmenama tak 15 plecháč na předek už dát nejde... tak bych řek že S13 kanaldekl tam taky asi nedáš, pokud budeš mít kotouče 296. Ale možná kecám, třeba to jde..
Maros ma z S14tky brzdy a vojdu na to 15tky faceliftove z S13tky
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Hej Marosovi tam vojdu moje facelifty ale ma 5mm podlozku myslim ... Preface tusim nedam vobec... Takze vlastne vyriesene dam to tam na face kola....
Takze uz len ich zohnat.... Ma niekto???? Alebo vedel by niekto nejake za rozumnu cenu???
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P P: MNOHO DIELOV Z S13...