Sorry za OT ale musím. Právě jsem si vzpomněl, že ten letošní kalendář se mi přes půl roku válí někde doma a ani už nevím kde je
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Chtěl bych se zeptat, bylo by možný poslat mi několik fotek vašich aut? Chodim na uměleckou školu v Jihlavě a máme zaměření na počítačovou grafiku tak bych se pokusil něco spáchat aby to vypadalo. Pokud by se vám to libilo šiklo by se mi několik pochvalných mailů do školy na mou osobu. Tim se nechci vytahovat nebo si něco dokazovat...Jenom pokud by se vám to opravdu líbilo a byli byste spokojení, upravený by to bylo jako kalendář pro rok 2012....Jestli máte zájem tak by bylo potřeba aby fotky byli v jednotnym formátu a 3-5 fotek od každýho auta (v dobré kvalitě)...a pokud možno 12 aut....a fotky ideálně uploadujte na uložto každý zvlášt nebo několik souborů s každym autem zvlášt umístěnych v jednom... a adresu downloadu mi poslete na SZ abych to měl pohromadě
Z hovna bič neupleteš, když ano, nezapráskáš, když ano, tak jedině sebe.