dotaz nejen na brnaky neznate nejakyho "uchyláka" co se zajima o opely?
shořelo mi těsnění pod palicí a kdyz to měním chtel bych vymenit napinak řetězu za takový který má aretaci. bohužel se mi ho nedari sehnat ale už sem o tym nekde četl.
jen pro zajimavost u opelu se "bezudrzbovy rozvoďák" doporučuje měnit po 6Ot km caste sou pripady kdy je nutno ho vyměnit i po 40tkm...
auto kde to vydrzi vic než 120t je asi tak obvyklý jako dvouhlavý jednooký růžový jednorožec s plovacími blánami který papá duhu a kaká barevné motýlky...
Mrkni tady ,ale asi jen to obyc http://katalog.haspa.cz/index.php?main_ ... 5&scId=198
.
Si ztoho nic nedelej ted mi rikal jeden ze ma Ceeda 1.4 vvti nebo 1.6 ted nevim . A sice taky hezke retez ,ale neco na te soustave odeslo po 30 000km ,vymenili a po 10 000km uz zas zacina proste napalici
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut. Levné autodíly
Jo to ja myslel ze to poznas z foto . Jedine jim zkusit brnout jsou ochotny ,ale na sklade asi taky nebude ,aby ho zkoukli ,ale na mediku ho maj a 744kč
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut. Levné autodíly
Fizzbiker píše:dotaz nejen na brnaky neznate nejakyho "uchyláka" co se zajima o opely?
shořelo mi těsnění pod palicí a kdyz to měním chtel bych vymenit napinak řetězu za takový který má aretaci. bohužel se mi ho nedari sehnat ale už sem o tym nekde četl.
jen pro zajimavost u opelu se "bezudrzbovy rozvoďák" doporučuje měnit po 6Ot km caste sou pripady kdy je nutno ho vyměnit i po 40tkm...
auto kde to vydrzi vic než 120t je asi tak obvyklý jako dvouhlavý jednooký růžový jednorožec s plovacími blánami který papá duhu a kaká barevné motýlky...
Fizzi,tvl dej se na spisovatele,vždycky když plácneš nějakou takovouhle kravinu,tak umírám smíchy :-D :-D :-D máš si koupit corsu 1.4 swing...já to řídil v automatu...má to tlačítko sport na řadičce a když to zmáčkneš,tak to můžeš točit až do 6000!!!!!!!