scarfacesk1 píše:uz je predane dufam ze ho dnes uvidim
A este stale si ho nevidel. :-D Ja len dufam ze Marcel nebude jazdit ako prasa, a podari sa mu ho nerozbit. Zatial je nadmieru spokojny s autom a uziva si ho naplno.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
...no to by byla škoda, kdyby ho rozbil... Hlavně, aby mu auto dobře sloužilo, tak jako mě... Ale abych se přiznal, tak se mě po Nissánkoj stejská....
MĚL JSEM - 200sx S14 přestavěná na S14a, přestavba z AT na MT, průchozí sání a výfuk, tlak turba 0,8bar, MBC ventil, Walbro, HID xenony 4300K, podložky 25mm
Láďa z UDC píše:...no to by byla škoda, kdyby ho rozbil... Hlavně, aby mu auto dobře sloužilo, tak jako mě... Ale abych se přiznal, tak se mě po Nissánkoj stejská....
Zatial si len pekne postupne zvyka na vykon, a zadny nahon. Kym si nezvykne, tak sa nemusime bat rozbitia auticka. Budeme riesit este ten vyfuk, ... Lebo to naposledy strasne dymelo, ... musime porobit par veci a bude to OK.
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.