Asi ho chápu taky jsem byl malej a měl podobné dotazy, chudak, aspon se snaži, zeptal se a vy se mu jen vysmějete misto toho aby jste mu to vysvětlili.
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Jennulda píše: Asi ho chápu taky jsem byl malej a měl podobné dotazy, chudak, aspon se snaži, zeptal se a vy se mu jen vysmějete misto toho aby jste mu to vysvětlili.
je mu pomalu 20let a ma krasnou mazdu 323 kdyz sezenu foto tak to sem dam
Nissan 200sx s13 stage2 sold
nissan 300zx Z31 2sic sold
nissan 300zx z31 2x2 turbo, vacky jim wolf technology stage 2, nistune, 1bar.... atd
joo když jsem byl menší to byly časy. Nejdřív jsem zkoušel dávat vrtuli z vysavače poháněnou z klikovky. ale ta se nějak neosvědčila. Tak jsem sehnal něco jinýho . Jó to byly ještě léta bez starostí.
Přílohy
I love "Turbo"
Black S13 250sx (future drift car)
Black(Grey) S13 SOLD
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm