Koupím funkční alternátor z Fordu Sierra, případně z čehokoliv jiného, když bude vypadat, jako ten na obrázku níže. Externí regulátor není na závadu (sirka má regl v altecu).
Děkuji
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax. Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
To je na Thunderbirda, ale na tady těch krámech je podobnej, kterej jde zaměnit. Liší se jen pozicí externího reglu. Origo t-bird ho má mimo altec, tadyty ho maj už v altecu. Když bude mít výstupy na zadní straně, tak je pro mě použitelnej. Boční výstupy být nemůžou, není na ně místo.
PS: Teď koukám, že jsi slovák. Lepší by byl někdo od nás, ideálně z okolí.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax. Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
měl bych tu nějaký mít. nevíš z jakého motoru by měl být?
mám z 2,0 DOHC a 2,9 V6 pak fiesta 1,8D a esco 1,6 CVH.
zkusím mrknout zda se některý podobá tomu na obrázku.
dávalo se to na strašný hejno motorů, Jen existujou dvě modifikace. Jedna má vývody zboku a druhá zezadu. Ten altec s bočníma vývodama tam kvůli držáku nemůžu použít.
nechcem sem velmi miešať moje problemy ale kedze su tu važnejši fordaci tak mam otazku
kde by som zohnal plechove tesnenie pod hlavu a plusove(popripade forged) piesty s kružkami na BOB coswortha?..