jojo to sem mohl.. do brna je to celkem dokopca...ale z5 bych se mozna chvilku projel...ne chtel sem tam jed s kamosem eclipsem... ale to jejedno..pekny fotky.. tys tam byl?
Teda ja byl vecer nas... - kdyz jsme cekali na jizdu tak se mi povedlo pri poslednim doladovani nastaveni kamery spustit nahravani, cehoz jsem si nevsim, a kdyz jsme pak vyjizdeli tak jsem ji v domeni ze ji zapinam vypnul. Takze onboard video nemam pul hodinku na okruhu ale 15 minut cekani...
JJ plazime se bez brzd do boxu. na cilovce ne 170 praskla trubicka a hadicka zadnich brzd.
Nastesti mi to kluci na dilne opravili a ja mohl dojet domu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!! (O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O) Nippon Sangyo 200SX RS133
Me nedelni oprava stala 1200. A na jame jsme objevili neco co se nam vubec nelibilo. Auto bylo maskovano pro prodej. Vareni bude spoustu. Ted jsou prioritou brzdy.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!! (O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O) Nippon Sangyo 200SX RS133
njn a ted si vem ze tohle je zamaskovane u hodne aut co bezne potkavas na silnici tywe, to abych svoje deti vozil v tanku, protoze az jednou nejakymu favoritu upadne rameno na predku, protoze tam kde je chycene rameno to rado hnije .... nechci domyslet co se stane...