Třmeny jsou v hezkém stavu, kotouče šířka 29mm a 30mm, destičky cca 7mm.

Cena 6500Kč včetně pošty - při platbě předem na účet.
Nyní při rychlém jednání 4500Kč včetně poštovného (!!!) po ČR při platbě předem na účet.
sumitomo ma vetsi valecky, velikostne je trmen o neco malo vetsi jak Z32 a s14, uz sem tu jednou fotil oba trmeny vedle sebe a rozdil byl viditelny okemslik85 píše:desky sou stejne jakoma z32 a s14 jen sou vieci kotouce
nismo.gtst píše:sumitomo ma vetsi valecky, velikostne je trmen o neco malo vetsi jak Z32 a s14, uz sem tu jednou fotil oba trmeny vedle sebe a rozdil byl viditelny okemslik85 píše:desky sou stejne jakoma z32 a s14 jen sou vieci kotouce
neee, nejsou, prodaval jsem tu jedny trmeny, tenkrat to do mne nekdo hucel ze v cem jsou lepsi, mnel jsem tu nafocene vsechny vedle sebe a jen pouhym okem jde videt rozdilcornhollio píše:nismo.gtst píše:sumitomo ma vetsi valecky, velikostne je trmen o neco malo vetsi jak Z32 a s14, uz sem tu jednou fotil oba trmeny vedle sebe a rozdil byl viditelny okemslik85 píše:desky sou stejne jakoma z32 a s14 jen sou vieci kotouce
sumitomo sou oboje jak s14 tak ty gtr a ty maj jen vetsi kotouc a brzdic vetsi ale prumer pistku je 40,4 nebo tak nejak a to by melo bejt stejny jako u tech s14/z32/r32gtst tak i tu tech z GT-R
myslim ze blazen tu fotil jen valecky, a taky byli mensi, mnel odeme sumitomo z gtst a srovnaval s trmeny z s14cornhollio píše:no brzdice sou vetsi ale pistky sou 40.4 a to je stejny jako z32 ty mensi sumitoma